Hi! Ik ben Athina Ketting, de eigenaar/oprichter/blogger van Travelbyheart.nl. Samen met mijn vriend woon ik in Wateringen. Ben een sukkel voor de liefde, heb al te veel series op Netflix gezien (bestaat zoiets wel?) en ga het liefst 2x 6 maanden op vakantie. Op vakantie doe ik vervolgens het liefst zo weinig mogelijk. Vooral lekker eten en zwemmen in de zee is voor mij echt vakantie. Maar een tikkeltje sportiviteit zoals windsurfen, yoga of een toffe wandeling, mag ook zeker niet ontbreken!

 

In 2004 ging ik samen met mijn ouders voor het eerst naar het Griekse eiland Karpathos. Mijn ouders waren direct verliefd en kochten een vakantiehuis. Sindsdien gingen wij 6 weken per jaar naar dit eiland. Toen ik ouder begon ik de liefde die mijn ouders voor het eiland hebben te begrijpen en toen Vincent in 2012 voor het eerst mee ging had het eiland ook zijn hart gestolen.

 

Lux View Villas Karpathos Greece

Vreemde bagage

Karpathos Diakoftis

 

Al die jaren vond ik het ontzettend jammer dat er weinig informatie op het internet te vinden was over Karpathos en als het er is, vind ik het over het algemeen te commercieel. Daarom startte ik in 2016 mijn eigen reisblog over Karpathos. Een online platform boordevol informatie over Karpathos máár met een lekker persoonlijke tintje! Op mijn blog schrijf ik over de hotspots van Karpathos, de mooiste stranden, de beste plekken om te snorkelen en geef ik je wat praktische info over autohuur op Karpathos en het boeken van je vliegtickets naar Karpathos.

 

Behalve informatie over Karpathos vind je ook veel persoonlijke verhalen. Zo kochten Vincent en ik eind 2017 ons eigen vakantiehuis op Karpathos waar we lekker aan zijn gaan klussen en zijn eventuele trouwplannen op Karpathos en emigreren niet uitgesloten 😉

 

…. en daarnaast schrijf ik ook over andere Griekse plekjes, vind je zo nu en dan en toffe review over een (reis)product op mijn blog en maak ik van elke reis altijd een mooie foto dagboek.

 

 


Wil je contact met me op nemen? Klik dan even hier.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Kijk dan even op deze pagina over samenwerken met Travelbyheart.nl.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Weten waar ik ben? Of wat mij bezig houdt? Volg mij dan via Facebook en Instagram.

 

 

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ