Blogs over Griekenland
Griekenland

6 prachtige blogs over Griekenland

By
on
21 maart 2018

Hi! Vandaag doe ik een shoutout in mijn blog naar andere bloggers. Ik vind het namelijk super leuk om te googlen naar andere bloggers die schrijven over Griekenland. De leukste en mooiste blogs over Griekenland deel ik daarom in deze blog met je. Enjoy!

 

The Ultimate Guide to Traveling the Greek Islands

Ik ben helemaal weg van Kiersten haar blog. Haar manier van schrijven vind ik echt ontzettend leuk en haar foto’s zijn prachtig! In deze blog vind je een algemene guide over de Griekse eilanden zodat je precies weet wat je kan verwachten als ze gaat bezoeken.

 

6 Winter destinations in Greece 

Ooit over na gedacht om in de winter naar Griekenland te gaan? Mallia schrijft er (als een van de weinige!) over. Ze verteld over meerdere leuke plekjes waaronder Metsovo en Papigo en wat je er allemaal kunt doen. Inclusief – uiteraard – prachtige foto’s!

 

Blogs over Griekenland

© Urban Wanders

 

Santorini Travel Guide 

Deze blog over Griekenland gaat specifiek over Santorini. Angela schrijft een geweldige guide over dit eiland. Ze verteld je o.a. waar je kunt verblijven en wat er te doen is. En haar foto’s MY OH MY! Die zijn echt geweldig.

 

Blogs over Griekenland

© The Sunday Chapter 

 

The Perfect Greek Islands Itinerary For Your First Trip To Greece

Deze blog is van Mandy en Chris waarin ze schrijven over hun rondreis door Griekenland. Ze gaan naar Rhodos, Santorini en Mykonos. Ze vertellen hoe ze de eilanden vonden en geven daarbij ook praktische info.

 

A complete travel guide to Paros, Greece 

Nogmaals een blog van Malia, dit keer over Paros. Ze vertelt je o.a waar de leukste strandjes zijn, het vervoer op het eiland en wat je absoluut niet mag missen.

 

Blogs over Griekenland

© Urban Wanders

 

Santorini Travel Guide 

Nogmaals een Travel Guide over Santorini maar dit keer van Bespoke Bride.  Dit is vooral een blog vol foto’s en die zijn onweerstaanbaar 😉

 

Blogs over Griekenland

© Bespoke Bride

 

 

Heb jij een toffe blog geschreven over een plek in Griekenland? Laat de blog vooral even achter, want ik lees ze graag!

 

Blijf op de hoogte!

Volg Travel by heart op Facebook en Instagram.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ