Hotspot Wateringen | Chocolaterie Le Cacao

Hotspot Wateringen | Chocolaterie Le Cacao

In het centrum van Wateringen word je overspoelt met kledingwinkels, maar wat ik vooral leuk vind, is als een winkel echt een uniek concept heeft. Zeker voor een klein dorp zoals Wateringen vind ik dat echt een toegevoegde waarde hebben. Zo ben ik enorm enthousiast over de ambachtelijke chocolaterie Le Cacao. Vandaag vertel ik daar dus wat meer over!

 

Chocolaterie

 

Le cacao opende enkele jaren terug haar deuren. De chocolaterie staat voor kwaliteit, originaliteit en Growing Great Chocolate. Alles wordt op ambachtelijke wijze en met veel liefde klaargemaakt. Ze verkopen allerlei soorten chocolade. Van brokken tot bonbons, maar ook met allemaal thema’s. Bijvoorbeeld voor een geboorte, verjaardag of voor Valentijnsdag. Per periode liggen er weer nieuwe, unieke chocolaatjes in de winkel. Altijd leuk dus om even een kijkje te nemen! Behalve een winkel waar ze dus chocolaatjes verkopen kun je hier ook terecht voor verse koffie en thee. Een groot gedeelte van de theesoorten bedenken en maken ze zelf. Super fijn want dit betekent dat ze werken zonder toegevoegde en natuurlijke smaakstoffen. Alles komt uit de natuur. Heel fijn vind ik, want ik drink graag verse thee zonder toegevoegde elementen.

 

Je kunt hier ook terecht voor een lunch of High Tea. Kun je de thee en chocolaatjes lekker proeven! In de zomer helemaal lekker trouwe