E-mail

info@travelbyheart.nl

 

Social media 

Facebook 

Instagram

Pinterest

 

Wil je meer weten over Karpathos? Heb je een opmerking of suggestie? Gewoon even kletsen of wil je samenwerken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Check deze pagina als je meer wilt weten over samenwerken met Travel by heart

 

Naam*

E-mail*

Bericht*

 

Privacyverklaring & cookies
Disclaimer

 

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ