Wil je meer weten over een bestemming? Heb je een opmerking of een suggestie? Gewoon even kletsen? Of heb je interesse in een samenwerking? Je kunt contact met Athina opnemen via info@travelbyheart.nl, maar je kunt ook het onderstaande formulier in vullen. Lees je nog even de privacy verklaring door? Thanks!

 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Weten waar ik ben? Of wat mij bezig houdt? Volg mij dan via Facebook of Instagram.

 

Naam*

E-mail*

Bericht*

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!