De 10 meest gestelde vragen over Karpathos

De 10 meest gestelde vragen over Karpathos

Ga je binnenkort naar Karpathos, maar zit je nog met wat vragen? Dan is deze blog perfect voor jou! Vrienden en kennissen die naar Karpathos gaan komen vaak bij mij voor vragen. Vandaag neem ik de 10 meest gestelde vragen  over Karpathos met je door. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag even in de reactie onder ze blogpost, zo kan ik hem alsnog beantwoorden!

 

De 10 meestgestelde vragen over Karpathos (3)

 

Moet ik een scooter of een auto huren?

Die keuze is natuurlijk een beetje aan jezelf. Een auto is duurder dan een scooter en je kunt in een auto meer meenemen. Ben je met twee personen dan is een scooter natuurlijk ook prima, maar om nou 2 scooters te huren als je met z’n vieren bent? Ook dan kan je denk beter kiezen voor een auto. Op een scooter heb je voor mijn gevoel wel wat meer het gevoel van vrijheid. Lekker die wind in je haren en lekker touren. De vraag is dus vooral wat wil je en met hoeveel personen ben je. Wat ik wel echt een nadeel vind is de harde valwinden die Karpathos kent vooral tussen Amoopi, Afiarti en Arkassa.  Dat is voor mij de doorslaggevende reden om voor een auto te kiezen. Een auto is namelijk, bij harde valwinden, veel veiliger.

 

Welke strandje mag ik niet missen?

Het zou het liefst een heel lijstje voor je maken haha! Maar Apella mag je AB-SO-L