Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor de gehele website www.travelbyheart.nl. Travelbyheart.nl is de blog van Athina Ketting. Ik heb het recht om de disclaimer van deze website op elk gewenst tijdstip te wijzigen, zonder dit van te voren te melden.

 

Gebruiksvoorwaarden

Het gebruiken van de website travelbyheart.nl is geheel op eigen risico. Travelbyheart.nl is een blog die wordt aangeboden voor vermaak. Mijn artikelen stel ik met veel zorg samen. Ik zorg er dan ook voor dat deze zo up-to-date mogelijk zijn. Het kan echter voorkomen dat dergelijke informatie niet meer up-to-date is na het verstrijken van enige tijd. Denk hierbij aan openingstijden, prijzen of zelfs het bestaan van een bedrijf. Ik adviseer je om dit soort zaken altijd te checken bij de officiële website van het betreffende onderwerp. Er kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan dergelijke fouten. Ik ben niet verantwoordelijk voor welk vergrijp dan ook als gevolg van vertalingsfouten, interpretatie of grammatica in de inhoud van mijn website. Kom je foutjes tegen in de inhoud? Ik hoor het graag van je! Ik zorg er zo snel mogelijk voor dat de fouten zijn herstelt.

 

Copyright

Alle teksten, foto’s en video’s zijn eigendom van travelbyheart.nl. Wanneer content van een andere partij afkomstig is zal dit ten alle tijden worden vermeld. Wil je iets gebruiken? Vraag dan altijd even toestemming en verwijs altijd naar travelbyheart.nl. Dit geldt ook voor alle beelden die ik op mijn social media account zet.

 

Vijwaren

Er wordt geen medische, juridische of ander professioneel advies aangeboden. Je neemt alle verstrekte informatie voor eigen risico. Ik ben niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat na het lezen van de artikelen op mijn blog.

 

Reserve rechten

Travelbyheart.nl heeft het recht om op elk gewenst moment de inhoud van de blog te veranderen of te sluiten.

 

Advertenties en sponsoring

Op travelbyheart.nl schrijf ik regelmatige over leuke hotspots. In bijna alle gevallen betaal ik hier zelf voor, maar het kan wel eens voorkomen dat ik een product of dienst van een bedrijf ontvang. Indien dit het geval is vermeld ik dit altijd in de betreffende blog. Een gesponsord artikel of advertentie plaats ik alleen als ik daar ook echt achter sta. Ik vind het belangrijk dat het product of de dienst bij mijn blog past! Op mijn blog vind je soms een affiliate link. Dit is een link naar een product of dienst. Koop jij via deze link het product of dienst dan ontvang ik hier een (klein) percentage over. Jij betaald hier niets extra’s voor. Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van adverteerders of sponsors. Wanneer je een product of dienst op basis van een link op mijn website koopt, moet je actie ondernemen met het betreffende bedrijf wanneer zich problemen voordoen, niet met Travel By Heart.

 

Hyperlinks

Op mijn website vind je soms hyperlinks naar andere websites. Denk bijvoorbeeld aan iemand die gereageerd heeft onder een van mijn blogs en zijn/haar website achter laat ofeen website van een hotel waar ik naar toe link. Wanneer je hier op klikt, verlaat je dus mijn website en vanaf dat moment geldt dus de privacy policy, cookie verklaring en disclaimer van het betreffende bedrijf.