Disclaimer

Onderstaande disclaimer geldt voor de gehele website Travelbyheart.nl. Wij hebben het recht om de disclaimer op elk gewenst tijdstip te wijzingen zonder dit van te voren te melden.

Travelbyheart.nl is gestart voor vermaak. Onze artikelen stellen wij met zorg samen en proberen deze zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan echter
voorkomen dat dergelijke informatie niet meer klopt. Denk hierbij aan prijzen, openingstijden of het bestaan van een bedrijf. We adviseren je om dit soort zaken daarom altijd even te checken op de officiële website van het betreffende bedrijf. Er kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan dergelijke fouten.

Hoewel wij onze website met veel zorg samenstellen kan het voorkomen dat er fouten voorkomen op het gebied van inhoud, grammatica, vertaling of interpretatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen hier van. Kom je nou een foutje tegen in de inhoud? Laat het ons gerust weten door ons een privéberichtje te sturen dan passen wij het direct aan!

 

Copyright

Alle teksten, afbeeldingen en video’s zijn eigendom van travelbyheart.nl. Wanneer content van iemand anders afkomstig is zullen wij dit altijd vermelden. Naast dat de copyright van toepassing is op onze website, geldt dit ook voor al de content op onze social media accounts. Content van travelbyheart.nl vragen we je niet zomaar te delen zonder toestemming. Wij hebben namelijk hard gewerkt om deze content met zorg samen te stellen. Wil je graag iets gebruiken? Vraag ons dan altijd om toestemming door ons een berichtje te sturen via social media.

 

Samenwerkingen

Een website bijhouden is bijna een fulltime baan, er komt zoveel bij kijken! Iedereen die ergens hard voor werkt wil hier graag betaald voor worden en dat geldt ook voor ons. Nu is het niet zo we onze website vol willen gooien met reclame anders zou het geen persoonlijke blog meer zijn, maar het kan voorkomen dat een bedrijf met ons wil samenwerken. Het kan hierbij gaan om een gesponsord product of dienst of een advertorial. Wanneer dit het geval is melden wij dit altijd bij de betreffende blogpost.

 

Affiliate

Travelbyheart.nl werkt samen met affiliate programma zoals Tradetracker.nl, Bol.com en Booking.com. Sommige hyperlinks op onze website zijn dus affiliate links. Een affiliate link houdt in dat, wanneer jij via een affiliate link een product of dienst koopt wij daar een commissie over krijgen. Voor jouw kost het niets extra’s.

Verlaat je onze website via een hyperlink, dan geldt onze disclaimer, privacy- en cookieverklaring niet meer. Vanaf dit moment gelden de voorwaarden van de betreffende website.