Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor de gehele website www.travelbyheart.nl. De blog travelbyheart.nl is de blog van Athina Ketting. Door het bezoeken van deze website ga je akkoord met de disclaimer. Ik heb het recht om de disclaimer van deze website op elk gewenst tijdstip te wijzigen, zonder dit van te voren te melden.

 

Copyright
Alle teksten, foto’s en video’s zijn eigendom van travelbyheart.nl. Wanneer content van een andere partij afkomstig is zal dit ten alle tijden worden vermeld. Wil je iets gebruiken? Vraag dan altijd even toestemming en verwijs altijd naar travelbyheart.nl.

 

Gebruiksvoorwaarden
Het gebruiken van de website travelbyheart.nl is geheel op eigen risico. Travelbyheart.nl is een blog die wordt aangeboden voor vermaak. Mijn artikelen stel ik met veel zorg samen. Ik zorg dat deze zo up-to-date mogelijk zijn. Het kan echter voorkomen dat dergelijke informatie niet meer up-to-date is na het verstrijken van enige tijd. Denk hierbij aan openingstijden, prijzen of zelf het bestaan van een bedrijf. Ik adviseer je om dit soort zaken altijd te checken bij de officiële website van het betreffende onderwerp. Er kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan dergelijke fouten. Ik ben niet verantwoordelijk voor welk vergrijp dan ook als gevolg van vertalingsfouten, interpretatie of grammatica fouten in de inhoud van mijn website. Kom je foutjes tegen in de inhoud van de website? Ik hoor het graag van! Ik zorg er zo snel mogelijk voor dat de fouten zijn herstelt.

 

Vrijwaren
Er wordt geen medische, juridische of ander professioneel advies aangeboden. Je neemt alle verstrekte informatie voor eigen risico. Ik ben niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat na het lezen van artikelen op mijn blog.

 

Gesponsorde producten of diensten
Op travelbyheart.nl schrijf ik regelmatig over restaurants, een leuke hotspot of een tof hotel waar ik heb geslapen. In principe betaal ik hier altijd zelf voor, omdat ik het oprecht leuk vind om van de betreffende dienst en/of product gebruik te gaan maken en dat met jullie te delen. Het kan ook voorkomen dat ik een samenwerking met een bedrijf aan ga. Hierbij kan het gaan om een uitnodigen om te komen overnachten en/of dineren, maar het kan ook zijn dat een bedrijf een product opstuurt. Wanneer dit het geval is laat ik je dit altijd weten in de betreffende blog. Ik ben hier namelijk toe verplicht volgens de reclame code.

Buiten het feit dat ik het product of de dienst niet zelf heb gekozen en/of betaald, schrijf ik altijd eerlijk wat ik van het product of de dienst vind. Past het niet bij mij en mijn blog? Dan schrijf ik er niet over en ga ik niet in op het aanbod van het bedrijf. Dit geldt ook voor een product welke is gratis ontvang. Als het niet bij mij of mijn blog past wordt het niet geplaatst.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van adverteerders of sponsors. Wanneer je een product of dienst op basis van een link op mijn website koopt, moet je actie ondernemen met het betreffende bedrijf wanneer zich problemen voordoen, niet met travelbyheart.nl.

 

 

Bedankt voor het zorgvuldig lezen van bovenstaande informatie! Ik weet het, het is niet het leukste op de website om te lezen, maar iedere website vereist nu eenmaal een disclaimer.

Ik wens je veel leesplezier op mijn blog!