Deze disclaimer geldt voor de gehele website www.travelbyheart.nl. Travelbyheart.nl is de blog van Athina Ketting. Ik heb het recht om de algemene voorwaarden van deze website op elk gewenst tijdstip te wijzigen, zonder dit van te voren te melden.

 

Gebruiksvoorwaarden
Het gebruiken van de website travelbyheart.nl is geheel op eigen risico. Travelbyheart.nl is een blog die wordt aangeboden voor vermaak. Mijn artikelen stel ik met veel zorg samen. Ik zorg dat deze zo up-to-date mogelijk zijn. Het kan echter voorkomen dat dergelijke informatie niet meer up-to-date is na het verstrijken van enige tijd. Denk hierbij aan openingstijden, prijzen of zelf het bestaan van een bedrijf. Ik adviseer je om dit soort zaken altijd te checken bij de officiële website van het betreffende onderwerp. Er kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan dergelijke fouten. Ik ben niet verantwoordelijk voor welk vergrijp dan ook als gevolg van vertalingsfouten, interpretatie of grammatica fouten in de inhoud van mijn website. Kom je foutjes tegen in de inhoud van de website? Ik hoor het graag van! Ik zorg er zo snel mogelijk voor dat de fouten zijn herstelt.

 

Copyright
Alle teksten, foto’s en video’s zijn eigendom van travelbyheart.nl. Wanneer content van een andere partij afkomstig is zal dit ten alle tijden worden vermeld. Wil je iets gebruiken? Vraag dan altijd even toestemming en verwijs altijd naar travelbyheart.nl.

 

Vrijwaren
Er wordt geen medische, juridische of ander professioneel advies aangeboden. Je neemt alle verstrekte informatie voor eigen risico. Ik ben niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat na het lezen van artikelen op mijn blog.

 

Reserve rechten
Travelbyheart.nl behoudt het recht om de focus van de blog te veranderen, te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen op eigen discretie.

 

Advertenties en sponsoring

Op travelbyheart.nl schrijf ik regelmatige over leuke hotspots. Ik eigenlijk alle gevallen betaal ik hier zelf voor, maar het kan wel eens voorkomen dat ik een product of dienst van een bedrijf ontvang. Indien dit het geval is vermeld ik dit altijd in de betreffende blog. Lees hier meer over de zogeheten reclame code.

Een gesponsord artikel of advertentie plaats ik alleen als ik daar ook echt achter sta. Ik vind het belangrijk dat het product of de dienst bij mijn blog past! Uiteraard kun je van mij ook altijd een eerlijke mening verwachten.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van adverteerders of sponsors. Wanneer je een product of dienst op basis van een link op mijn website koopt, moet je actie ondernemen met het betreffende bedrijf wanneer zich problemen voordoen, niet met Travel By Heart.

 

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!