Enquête Travel By Heart

Enquête Travel By Heart

Goedemorgen allemaal 🙂 Mijn blog bestaat deze maand alweer een jaar en daar ben ik super trots op! Ik geniet enorm van het schrijven van verhalen over allerlei onderwerpen en ben dagelijks druk bezig met mijn blog. Ik ben veel bezig om zoveel mogelijk te halen uit mijn blog en ben veel bezig met het verbeteren van bepaalde dingen. Om meer inzicht te krijgen wat jullie van mijn blog vinden en omdat ik benieuwd ben naar wie mijn bezoekers nu eigenlijk zijn, wil ik jullie vragen om mijn enquête in te vullen. Hij bestaat uit 13 korte vragen welke bijna allemaal multiple choice zijn. Het invullen van de enquête zou me enorm helpen 🙂

p.s. De enquête is in het Engels, omdat ik ook lezers uit andere landen heb was dat wel zo makkelijk.

 

Hier vind je de link naar de enquête.

 

Alvast bedankt allemaal!

 

 

Athina

Athina

The girl behind Travel By Heart is me: Athina Ketting. An enthusiastic, adventurous and impulsive girl. I love windsurfing, latte macchiato and sharks. After high school I studied Leisure and Hospitality in Den Haag. In my spare time I fitness, blog, look for new destinations and I like to go out for diner with friends.

PLAATS EEN REACTIE