Glaros | Heerlijke maaltijden en traditionele studio’s direct aan het strand

Glaros | Heerlijke maaltijden en traditionele studio’s direct aan het strand

Tijd om eens wat meer te vertellen over een van mijn favoriete plekjes op Karpathos. Al heel wat jaartjes kom ik graag bij strandtent Glaros. Deze strandtent vind je aan het strand van Arkassa en het is voor ons een beetje traditie geworden om altijd de eerste vakantiedag hier een hapje te eten als start van de vakantie. Een heerlijk plekje waar ik jullie graag wat enthousiaster over maak! 

 

 

Ontbijt, lunch en diner

Zoals ik al zei vind je Glaros aan het strand van Arkassa, om precies te zijn aan het St. Nicolas strand. Hoe lang Glaros er al zit weet ik eigenlijk niet, maar het eerste jaar dat ik er kwam (2004) waren ze er al, dus dat is al een behoorlijke tijd! Je kunt er de hele dag terecht simpele, maar wel hele lekkere gerechten. Perfect dus voor een snelle hap. Op het menu vind je echt van alles. Ze serveren ontbijt, lunch en diner. Mijn favorieten zijn het pita broodje met kip, garlic bread en het broodje hambuger. Proberen dus als je er bent!

 

Dé hamburger met bacon en kaas

 

Overnachten

Bij Glaros kun je dus ook overnachten en wat is er nou lekkerder dan wakker worden met het strand op 10 meter?! Glaros biedt traditionele kamers met eigen keuken, badkamer en een groot balkon. In de winter van 2016 hebben ze hard geklust, ze hebben de kamers namelijk geheel opgeknapt. De traditionele sfeer proef je nog zeker, maar alles is net even in een nieuw jasje gestoken. Ik vind het er zelf echt super mooi uit zien, het is dat wij ons eigen plekje hebben, maar anders zou ik hier zeker voor kiezen!

 

Wil je hier ook overnachten of meer weten? Kijk dan even hier.

 

 

 

 

Athina

Athina

The girl behind Travel By Heart is me: Athina Ketting. An enthusiastic, adventurous and impulsive girl. I love windsurfing, latte macchiato and sharks. After high school I studied Leisure and Hospitality in Den Haag. In my spare time I fitness, blog, look for new destinations and I like to go out for diner with friends.

PLAATS EEN REACTIE