Hotspot Naaldwijk | Grieks restaurant Akropolis

Hotspot Naaldwijk | Grieks restaurant Akropolis

Nog twee en een halve maand moet ik wachten tot ik weer mag genieten van het heerlijke Griekse eten tijdens mijn vakantie naar Karpathos. Een mooi moment om alvast in de Griekse sfeer te komen door gezellig met Vincent uiteten te gaan. Ik kan namelijk echt genieten van etentjes. Sowieso is eten natuurlijk heerlijk, maar ook de gezelligheid van uiteten en even bijkletsen samen vind ik echt het toppunt van ontspanning. In Naaldwijk zit een heerlijke Griek waar ik vroeger regelmatig kwam met mijn ouders. De hoogte tijd dus om daar dus weer eens een bezoek te brengen!

 

 

Petros – de eigenaar van Akropolis – opende zijn deuren in 1995. Ze bestaan inmiddels dus al 22 jaar! Het restaurant heeft een moderne, toch warme sfeer en je vind hem in de Molenstraat in Naaldwijk. Naast hun restaurant organiseren ze ook (bedrijfs-)feesten, borrels en trouwpartijen.

 

Hier kunt u genieten van Griekse en andere mediterrane gerechten die worden gecreëerd door de chef-kok. De vernieuwde keuken biedt nu nog meer mogelijkheden voor traditionele gerechten met vlees, vis en verse groenten en fruit. In