Instagram story templates
Persoonlijk

Instagram story templates

By
on
09/05/18

Heb je ze al voorbij zien komen de Instagram story templates? Nee? Oké even een korte uitleg dan. Als je Instagram gebruikt dan weet je vast wel dat je gebruik kunt maken van Instagram stories, waarbij je foto’s of filmpjes live (of oude bestanden) kunt delen met je volgers. Deze beelden blijven vervolgens 24 uur zichtbaar. Nu gaan er sinds een tijdje ook templates rond via deze stories. Deze templates bevatten meestal vragen die je beantwoordt en vervolgens deel je deze via je stories. Zo leren jij en je volgers elkaar beter kennen.

 

Ik ben in elk geval groot fan de Instagram story templates. Ik vul ze maar wat graag in en ben ook altijd erg benieuwd naar templates van anderen. Omdat de templates er voor zorgen dat je elkaar wat beter leert kennen, heb ik ook een aantal templates gemaakt, welke – uiteraard – Griekenland en Karpathos gerelateerd zijn 🙂 Vergeet je me niet te taggen als je hem hebt ingevuld?

 

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

Instagram story templates

 

 

Blijf op de hoogte!

Volg Travelbyheart.nl via FacebookInstagram en Pinterest.

TAGS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!