Karpathos bus
Karpathos guide Karpathos tips

Ontdek Karpathos per bus | Bustijden 2018

By
on
19 juni 2018

Ben je van plan om naar Karpathos te gaan, maar wil je geen auto huren en toch wat zien van het eiland, dan is met de bus een alternatief! Vanuit de dorpen en de bekendere stranden gaan er bussen van en naar de hoofdstad. Op deze pagina vind je de schema’s voor zowel het laag als hoogseizoen van 2018. Onderaan de pagina vind je beide schema in een handige pdf, zodat je hem kunt uitprinten en meenemen!

 

Karpathos bus low season

 

Karpathos bus high season

 

Klik op de volgende link om jouw pdf te downloaden: Karpathos bus schema 2018.

Wil je toch liever een auto, scooter of quad huren? Lees hier dan meer over autohuur Karpathos en quad/scooter huur Karpathos.

 

Blijf op de hoogte!

Volg Travelbyheart.nl via FacebookInstagram en Pinterest.

TAGS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ