Haal alles uit je vakantie naar Karpathos!

Vakanties naar Karpathos zijn fantastisch! Heerlijk er tussen uit met je partner, gezin of vrienden. Even weg uit het normale leven thuis. Rust, mooie stranden en gezellige vibe staan centraal. Toch is het soms lastig om écht te connecten met een vakantiebestemming. Er is vaak zoveel keus op het gebied van vliegtickets, accommodatie en hotspots dat het soms lastig is om uit te zoeken wat nu echt bij jou past.

Geen paniek. Siga, siga.

Ik help je graag! Samen brengen we jouw unieke vakantie in beeld, zodat je optimaal kunt gaan genieten!

Wandeling Kali Limni Karpathos

Waarom Karpathos?

Ik weet nog goed dat Vincent en ik een paar jaar terug naar Italië gingen en op het strand van Pisa belandde. Wat een drukte! Er liepen allemaal verkopers rond, je kon je kont niet keren, stukken strand waren afgesloten speciaal voor strandtenten en je kon je spullen niet even laten liggen om de zee in te gaan. Ik vond het verschrikkelijk.

Toen voelde we ons wel weer even gezegend. Dat we intens kunnen genieten op Karpathos. Waar we gewoon samen kunnen geen snorkelen zonder naar ons spullen op het strand te hoeven om te kijken. Iets heel simpels eigenlijk, wat je niet bewust waardeert, totdat het niet kan.

Nog zoiets is ontbijten. Ik ben het ontbijten op ons balkon op Karpathos enorm gaan waarderen. Cicades, een vliegtuig die landt, de zon die je steeds warmer voelt worden en die prachtige kustlijn. Onder het genot van verse jus en een broodje. Hoe ik tot die waardering kwam? Als kind hebben mijn ouders en ik nauwelijks in hotels overnacht. We sliepen als in een appartementencomplex en later in ons eigen huis. Ik was totaal niet gewend om met anderen te ontbijten in een hotel. Dat kwam wel even binnen toen ik met Vincent naar Rhodos ging en we moesten wachten om te mogen ontbijten 😉

En zo kan ik nog wel even doorgaan met kleine, normale dingen die Karpathos bijzonder voor mij maken. Windsurfen, de uitzichtpunten en alle verschillende stranden die allemaal uniek zijn.Volle maan is ook prachtig op het eiland, dan is de maan bloedrood, elke volle maan. En ik blijf het prachtig vinden als de straaljagers weer over ons huis vliegen!

Een onbezorgde vakantiebestemming is wat Karpathos op een makkelijke manier zou omschrijven. Toch is het niet zo makkelijk. Karpathos maakt een bepaald gevoel los. Die kefi waar ik het al eerder over had. Veel repeaters zullen dat beamen ;). Geen stress, alles siga, siga en écht genieten van het eiland.

Karpathos wacht op jouw als jij je in bovenstaande herkent. Laat me je helpen om mooie herinneringen te maken!

Arkassa-beach-Karpathos
Auto huren Karpathos
En Plo Karpathos

Na het reisadvies op maat:

→ Hoef jij geen uren meer te zoeken op het internet, I did that!

→ Zijn alle tips en informatie afgestemd op jouw ideale vakantie

→ Kun je écht connecten met het eiland Karpathos

→ Niet meer scrollen door Tripadvisor zonder te vinden waar je naar zoekt

→ Kun je mooie herinneringen gaan maken

Wat anderen zeggen…

“Athina heeft mij onwijs geholpen met een op maat gemaakt reisadvies. We hadden nogal wat eisen en ook nog eens in een heel drukke periode (waar we natuurlijk véél te laat mee waren)… Maar daar weet Travelbyheart wel raad mee! Ze wist voor ons de mooiste villa’s te vinden die helemaal voldeden aan onze eisen. Bovendien ook nog aangevuld maat een op maat gemaakt advies met dingen we die daar konden doen. Onwijs fijn wanneer je geen tijd, zin of de kennis hebt om zelf alles uit te zoeken over het eiland. Athina heeft helemaal naar onze wensen geluisterd en de perfecte reis samengesteld. Dank je wel! ” – Valerie Communiceert 

Het Karpathos reisadvies op maat is iets voor jou als:

√ Je een onvergetelijke vakantie wilt voor jouw en je gezelschap

√ Je écht wilt connecten met Karpathos en niet zomaar op vakantie wilt

√ Je op avontuur wilt op het eiland en de mooiste hotspots wilt zien

Arkassa-beach-Karpathos

Karpathos reisadvies op maat

Compleet

65,-

 • Jouw persoonlijke e-book
 • Landinformatie
 • Voorbereidingstips voor jouw reis
 • 2-3 accommodatie opties
 • 1-2 vlucht opties (afhankelijk van je wensen)
 • Vervoersopties voor op Karpathos
 • Al jouw vragen beantwoord
 • Boekingsinstructies

Karpathos reisadvies op maat

Skype

29,-


 • Laagdrempelig via Skype
 • Gezellig kletsen over Karpathos
 • Direct persoonlijke reistips
 • Al jouw vragen beantwoord
 • 1 uur

Waarom jouw reisplanning uitbesteden?

Uit ervaring weet ik hoe stressvol het kan zijn om opzoek te gaan naar informatie over jouw volgende vakantiebestemming. Vaak spit je het hele internet af zonder écht iets concreets te vinden. Iets te vinden dat echt bij jouw ideale vakantie past. Logisch ook, je bent er nog nooit geweest. Daar kan ik je dus bij helpen.

Inmiddels kom ik alweer 15 jaar op Karpathos en heb dus veel ervaring met het eiland. Ook heb ik contact met locals die nog meer ins en outs weten. Door mijn ervaring en aan de hand van jouw wensen kan ik precies kijken wat er bij je past. Zo maken we samen een perfect vakantieplan voor jou!

Hoe plannen we een Skype gesprek in?

Wanneer je jouw reisadvies via een van bovenstaande buttons hebt aangevraagd ontvang ik jouw gegevens. Je ontvangt vervolgens een mailtje van mij met een aantal data en tijden. Kan je die dagen/tijden niet? Verzinnen we wat anders, we komen er wel uit! 🙂

Wanneer krijg ik de informatie en tips?

Binnen 7 dagen na betaling ontvang je van mij jouw persoonlijke e-book. Hebben je het advies via Skype geboekt? Dan spreken we samen een datum af voor onze call.

Hoe krijg ik de informatie en tips?

Je ontvangt van mij een mooi e-book in PDF met alle informatie.

Is het advies anders dan de blogs?

Uiteraard! Als eerste schrijf ik niet al mijn tips en belevingen op mijn blog. Daarnaast zijn de tips die ik schrijf algemeen. Bij dit reisadvies kijk ik specifiek naar jouw situatie. Waar heb jij behoefte aan? Advies op maat dus!

Hoe kan ik betalen?

Door op een van bovenstaande buttons te drukken ga je naar het aanvraagformulier. Vervolgens ontvang je van mij meer informatie en een factuur. Deze kun je vervolgens voldoen. Vind je een Tikki fijn? Dat kunnen we ook regelen!

Waarom alleen reisadvies op maat voor Karpathos?

Ik vind dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is een een passie voor heeft. Karpathos heeft mijn hart gestolen. Mijn passie ligt bij dit eiland en door jaren vakanties naar dit eiland kan ik jou helpen. Over anderen Griekse eilanden weet ik niet genoeg. Daar zijn anderen weer goed in. Wil informatie over een ander Grieks eiland? Stuur me gerust een berichtje. In mijn netwerk zitten mensen met kennis van andere eilanden.