Aan diegene die het nodig vonden om mij op het hart te trappen.

Aan diegene die het nodig vonden om mij op het hart te trappen.

Sorry, this content is only available in Dutch.

Athina

Athina

The girl behind Travel By Heart is me: Athina Ketting. An enthusiastic, adventurous and impulsive girl. I love windsurfing, latte macchiato and sharks. After high school I studied Leisure and Hospitality in Den Haag. In my spare time I fitness, blog, look for new destinations and I like to go out for diner with friends.

28 reacties

 • marleen

  Meid! Je hebt een prachtig mooi getraind lijf waar je trots op mag zijn! Even wat liefde voor jou! X

  24/07/17 at 19:02
  • Athina
   Athina

   Dankjewel Marleen voor je postieve reactie! Liefs, Athina

   24/07/17 at 20:05
 • lana

  al die negativiteit altijd in de wereld… Ik vind beide foto’s even mooi! Je bent een prachtige vrouw en daar mag je trots op zijn!

  24/07/17 at 19:14
  • Athina
   Athina

   Thanks Lana voor je lieve reactie <3

   24/07/17 at 20:06
 • Ellen

  Oei wat erg ! Je lekker voelen in je vel is de mooiste look. Kijk niet naar de haters. Geen energie waard.

  24/07/17 at 19:28
  • Athina
   Athina

   Dankjewel Ellen!

   24/07/17 at 20:06
 • Monica

  Die mensen die het nodig vinden om negatief en beledigend te reageren die zijn zelf gewoon niet tevreden met hun lijf. Waarom zou je anders die behoefte hebben om iemand naar beneden te halen. Mensen moeten een keer nokken met die onzin. Je ziet er goed uit en nog beter, jij voelt je goed. Daar mag je heel trots op zijn.

  24/07/17 at 19:42
  • Athina
   Athina

   Helemaal mee eens Monica! Bedankt voor je lieve reactie 🙂

   24/07/17 at 20:07
 • Essy

  Ik vind de meningen niet keihard. Het zijn gewoon meningen. Ook ik vind met de eerste foto niets mis, en de tweede foto wat aan de magere kant. Ook is je blik inderdaad meer benaderbaar in de eerste foto. Misschien zijn dit soort foto’s beter op hun plek in privé kringen.

  24/07/17 at 19:49
  • Athina
   Athina

   Hi! Sorry voor mijn late reactie, je opmerking was in spam beland :O Prima toch dat je er zo over denkt en ik vind ook zeker dat iedereen zijn eigen mening mag hebben! Ik vind de eerste foto ook absoluut niet lelijk hoor. Ik zit alleen veel beter in mijn vel nu en ben mentaal veel sterker, dat vind ik zo fijn! Ben alleen van mening dat mensen veel meer moeten nadenken over wat ze zeggen. Ze kwamen hard aan en veel meer mensen die met trots hun resultaat via pbp delen krijgen dit soort dingen (soms nog erger!) naar hun hoofd geslingerd. Ik vraag me af waarom je moet reageren – terwijl er niet naar iemand mening wordt gevraagd en ook niet of je links of rechts mooier vindt – als je toch niets positief te zeggen hebt en uiteindelijk alleen maar iemand afkraakt.

   27/07/17 at 17:04
 • Suzanne

  Bah wat een nare reacties! Probeer het je niet teveel aan te trekken, ik denk dat het gewoon jaloezie is. Je ziet er geweldig uit, op beide foto’s trouwens!

  24/07/17 at 19:50
  • Athina
   Athina

   Dankjewel Suzanne <3

   24/07/17 at 20:07
 • Ilona

  Mooi geschreven meis! Gewoon blijven doen waar jij je goed bij voelt! Xx

  24/07/17 at 20:14
  • Athina
   Athina

   Dankjewel Ilona <3

   24/07/17 at 21:51
 • Willem

  Athina,

  Je bepaalt zelf hoe je het lekkerste in je vel zit.
  Wat een ander daar van vindt is van ondergeschikt of eigenlijk geen enkel belang.
  Je bepaalt zelf hoe je leeft en in het leven staat..
  Wat mij betreft ben je een toppertje,

  24/07/17 at 21:02
  • Athina
   Athina

   Bedankt voor de mooie woorden Willem!

   24/07/17 at 21:51
 • Joni

  Ah zeg. Wat naar dat je zo trots bent op jezelf en je dan zo’n reacties krijgt! Je ziet er supergoed uit & ik zeg “GOE BEZIG” 🙂

  Ik twijfelde al een tijd over het pbp, misschien toch maar weer eens overwegen..

  24/07/17 at 21:40
  • Athina
   Athina

   Dankjewel voor je lieve woorden Joni! & wat betreft pbp: zeker doen! Het gaat niet alleen maar op het bereiken van, wat naar jou idee, een mooi lichaam is. Bij pbp leer je ook heel veel op het gebied van mindset. Echt heel interessant.

   24/07/17 at 21:50
 • Eva

  Kritiek zal er altijd zijn. Maar het is meestal uit jaloezie of omdat ze te dom zijn.

  Bij jaloezie: mag je eigelijk blij zijn want dan willen ze net zo’n lichaam als jou. Trouwens mooi lichaam al! Mag je terecht fier op zijn

  Te dom: negeren! Je nooit meten met mensen die nog een niveau lager als de stoeprand zijn.

  Je bent ongelooflijk goed bezig hoor.

  Liefs, Eva
  http://Www.dark-rebel.com

  25/07/17 at 06:12
  • Athina
   Athina

   Dankjewel voor je reactie Eva!

   25/07/17 at 08:17
 • Melanie

  Wat naar dat mensen zo zijn. Ik verbaas me toch met wat ik op sociale media voorbij zie komen aan opmerking. Weet je, wat hun zeggen, zegt meer over hun. Jij mag ttrots zijn op wat je hebt bereikt. Laat anderen lekker gaan. Jij weet wel beter. Je zegt het zelf al. Ze kennen me niet en oordelen aan de hand van een foto

  25/07/17 at 07:35
  • Athina
   Athina

   Thanks Melanie 🙂 Ik verbaas me ook echt af en toe wat mensen er uit gooien via social media. Durf je het dan nog in het echt tegen iemand te zeggen.. maar dat is vaak niet zo!

   25/07/17 at 08:18
 • Karin

  Je glimlacht op de voor foto en op de na foto niet. Je mag trots zijn op wat je bereikt hebt dus SMILE 😉 Dit is geen kritiek, dit is een Go-Girl opmerking. X

  25/07/17 at 11:31
  • Athina
   Athina

   haha bedankt Karin! Bij de eerste foto dacht ik: “even lachen, stel je voor dat hij op internet komt”. Bij de laatste dacht ik “shit we hebben vandaag meeting, nou even snel een foto dan”. & dan krijg je dat ‘ie online gaat…haha 😉

   25/07/17 at 11:34
 • Mylène

  Mensen hebben altijd wel wat te klagen en niemand doet het goed. Vreselijk. Maar zolang jij je goed voelt en je echt gelukkig bent, kan geen enkele negatieve reactie jou nog kapot maken. Blijf doen waar jij je het prettigst bij voelt en haal kracht uit de positieve berichten. Je bent een voorbeeld voor andere mensen.

  26/07/17 at 17:45
  • Athina
   Athina

   Dankjewel voor je lieve reactie Mylène! 🙂

   26/07/17 at 20:27
 • Josine

  Wat ontzettend jammer dat mensen zo naar reageren. Vaak is dat vanuit jaloezie. Ook is het makkelijk om vanachter je telefoon een reactie achter te laten die niet persoonlijk is. Respectloos is daar vaak een gevolg van.
  Dat er een mening wordt gegeven is logisch. Maar het gaat om de manier waarop.
  Wat ik wel vreemd vind, het het bedrijf die jou repostte dan nergens op gereageerd of reacties verwijderd?

  27/07/17 at 09:33
  • Athina
   Athina

   Hi Josine, dankjewel voor je lieve reactie! Het bedrijf Personal Body Plan deelde inderdaad mijn transformatie foto. Ik heb wel eens eerder gezien dat ze onder andere transformatiefoto’s hadden gereageerd n.a.v. nare reacties, maar blijkbaar houdt dat niet echt wat tegen. Zoals je ook al zegt, het is super makkelijk vanachter je computer iets te zeggen, dan ben je voor een bedrijf ook niet bang. Daarnaast is het volgens mij niet niet mogelijk om – ook al ben je paginabeheerder – reacties te verwijderen op FB toch? Teminste, ik kan een reactie ook niet verwijderen op mijn pagina van Facebook?

   27/07/17 at 16:58

PLAATS EEN REACTIE