Update #1 | Ons huis in Griekenland

Even tijd voor een korte update over onze Griekse droom. Ongeveer een maand geleden vertelde ik jullie dat wij bezig zijn met het kopen van een huis op Karpathos, maar hoe zit dat nu?

 

Nou, op dit moment is er nog niet super veel gebeurd, maar vond het toch even fijn om het in een blogpost te zetten, zodat jullie ook allemaal een beetje op de hoogte blijven! Ik kan in ieder geval vertellen dat de Hypotheek rond is, ondertekend en wel! Dat is natuurlijk super fijn, want dat is eigenlijk wel het belangrijkste, nadat je bod is geaccepteerd 😉 Voor nu is het dus eigenlijk vooral wachten tot alles vanaf de kant van de verkoper is geregeld. Er moeten nog wat betalingen worden voldaan voordat wij het huis kunnen (mogen) kopen en er zijn nog papieren die vertaald moeten worden naar het Grieks. Zo hebben wij ook toestemming moeten geven aan de notaris om voor ons te mogen tekenen, op deze manier hoeven wij niet helemaal naar Karpathos te vliegen (wat niet zo lekker verloopt in de winter). We hopen dat alles aan het einde van 2017 rond is, maar iets later is ook niet erg. We kunnen toch pas vanaf mei echt weer vliegen naar Karpathos dus begin 2018 zou ook niet erg zijn!

 

We houden jullie op de hoogte!

 

Op de hoogte blijven?

Volg Travel by heart op Facebook en Instagram

Dit vind je vast ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat kun je verwachten van reizen naar Griekenland tijdens corona?

Afgelopen zaterdag zijn wij van Nederland naar ons geliefde Karpathos afgereisd. Reizen naar Griekenland tijdens...

6 manieren om de Karpathos vibes in huis te halen!

Wat een vreemde tijd hé! Zitten we in januari nog af te tellen naar onze vakantie(s) naar Karpathos en nu hopen we...

Wandelen op Karpathos met Art&Walk

Karpathos staat bekend als een perfecte bestemming om te wandelen en niets is minder waar! Zeker in de maanden april,...