Γειά σου! Wat leuk dat je wilt weten wie er achter Travel By Heart zit! Mijn naam is Athina Ketting, ik ben 22 jaar en ik woon in het gezellige Wateringen. Ik ben sportief, enthousiast, avontuurlijk en impulsief. Gek op pita gyros, koffie met baileys, pinguïns en windsurfen. In 2015 haalde ik mijn diploma voor de studie Leisure and Hospitality. In mijn vrije tijd sta ik in de sportschool, ga ik uiteten, kijk ik dolgraag Netflix en volg ik een cursus Grieks. Ik woon samen met mijn vriend Vincent, met wie ik nu 6 jaar samen ben.

 

Ik ben het echte vakantietype zon, zee en strand. Lekker de hele dag op het strand liggen met een boek, zwemmen in de zee en lekker eten. Toch hou ik ook wel van avontuurlijke en sportieve vakanties. Lekker windsurfen, duiken of roadtrippen door Noorwegen. Ik ga het liefst naar wat rustigere plekken op vakantie en doe graag iets wat andere niet (durven) doen. Citytripjes zijn niet echt aan mij besteed. Ja, Londen was even leuk maar na 24 uur is het wel weer genoeg geweest. Het is dat ik een die-hard Harry Potter fan ben haha! Ik voel me absoluut niet aangetrokken tot Azië, maar zou wel graag willen roadtrippen door Amerika en Canada. En oh, ik sluit emigreren naar Karpathos niet uit in de toekomst…

 

Athina Ketting

 

Want daar blog ik voornamelijk over, over Karpathos! In 2004 was mijn eerste vakantie naar dit eiland samen met mijn ouders en die kochten er diezelfde vakantie een vakantiehuis. Sindsdien gingen we twee keer per jaar op vakantie en er is nog geen jaar voorbij gegaan waarin ik niet ging. Sinds 2012 reist ook Vincent ieder jaar gezellig mee en genieten we samen van dit mooie eiland, welke ik inmiddels niet meer los kan laten. Na zoveel jaren kan ik best zeggen dat ik veel over het eiland kan vertellen. Van leuke hotspots tot intieme baaien. Al die jaren vond ik het jammer dat er zo weinig persoonlijke informatie over Karpathos te vinden was op het internet. Begin 2016 besloot ik dan ook om mijn eigen blog te starten. Een online platform boordevol informatie over Karpathos. Een plek waar mensen kunnen wegdromen bij hun eigen herinneringen aan Karpathos en nieuwe ideeën op kunnen doen.

 

Oké, Karpathos is dus de plek van mijn dromen dat merk je wel. Maar toch is het Westland waar ik nu woon ook heerlijk hoor! Ik ga graag op pad en daar schrijf ik dan ook over. Toch wil ik nog wel iets meer van de wereld zien dan Karpathos en het Westland, dus gaan Vincent en ik minimaal 1x per jaar naar één land waar we nog nooit geweest zijn. Zo gingen we in 2016 naar Noorwegen, Spitsbergen en Londen (Oeps, dat zijn er al meer dan drie!) En in de zomer van 2017 gaan we op de Vespa door Toscane crossen!

 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Weten waar ik ben? Of wat mij bezig houdt? Volg mij dan via Facebook of Instagram!

 

Athina Ketting

 

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

FAQ
Boek hier je reis