Hé vakantieganger! Ben jij…

  • van plan om naar Karpathos te gaan?
  • op zoek naar een Grieks eiland voor je volgende vakantie?
  • geïnteresseerd in het kopen van een huis in Griekenland?
  • of ben jij gewoon al een echte karpathos-lover?

Maar weet je niet…

  • of Karpathos wel ‘jouw’ eiland is?
  • hoe je er komt en waar je kunt overnachten?
  • wat Karpathos qua hotspots, activiteiten en restaurants te bieden heeft?
  • hoe je een huis koopt in het buitenland?

Dan ben je op onze blog aan het goede adres! Op onze blog delen wij onze persoonlijke ervaringen  over Karpathos waar JIJ iets aan hebt.  Elke maandag komt er een nieuw artikel online over Karpathos op onze website. We vertellen je wat de mooiste stranden van Karpathos zijn, waar je lekker kunt eten en wat leuke excursies zijn die je op het eiland kunt doen. We geven je ook tips over hoe en waar je het beste een auto, scooter of quad kunt huren, hoe je een goedkope vakantie naar Karpathos vind en waar je vliegtickets naar Karpathos kunt scoren.

Ook geven wij reistips over wat je moet doen als je vlucht is geannuleerd en welke items niet mogen ontbreken in je koffer én schrijven we over Griekenland in het algemeen.

Zelf kochten wij in september 2017 ons eigen huis op Karpathos waar we ontzettend trots op zijn! Behalve informatie vind je daarom ook veel persoonlijke verhalen op travelbyheart.nl. We vertellen je alles over ons huis en nemen je mee op onze reis! Ook geven we tips over het kopen van een vakantiehuis in het buitenland, delen reisverhalen van onze vakanties en nog veel meer persoonlijke berichtjes!

Athina en Vincent Travelbyheart.nl - The Karpathos guide

Waarom zijn wij de Karpathos experts?

In 2004 ging Athina voor het eerst naar Karpathos toe samen met haar ouders, zij kochten dat jaar daar hun eigen vakantiehuis. Sindsdien gaat Athina twee á drie keer per jaar naar het eiland. In 2011 kwam ook Vincent in aanraking met het eiland en in 2017 kochten wij er ons eigen vakantiehuis. Na al die jaren Karpathos hebben we al zoveel leuke restaurants, strandjes en andere hotspots ontdekt en die wilde wij graag op een persoonlijke manier met andere delen!

Hoewel Karpathos geen groot eiland is, valt er van alles te beleven. Zelfs na meer dan 10 jaar ontdekken we nog nieuwe dingen. Hoewel we natuurlijk niet alles kunnen delen van het eiland (we willen het wel persoonlijk houden en onze favorieten delen), doen we elke vakantie nieuwe dingen die we nog nooit (of al lang geleden) hebben gedaan. Zo kunnen we jou weer van leuke tips en verhalen voorzien en blijft onze informatie up-to-date! Wil je nou graag iets zien op onze website, maar staat het er niet op? Laat het ons gerust weten via een berichtje.

Apella Athina Ketting
Ahata beach Karpathos

Wie zijn wij?

Wij zijn Athina en Vincent. Twee twintiger met een liefde voor elkaar (sinds 2011) en Karpathos. We komen allebei uit het Westland en wonen daar nu nog steeds. Athina kwam met haar ouders al jaren op Karpathos en toen wij een relatie kregen ontdekte ook Vincent dit eiland. We zaten al een hele tijd te fantaseren om ooit een huis op Karpathos te kopen. Dat ooit kwam echter veel eerder dan gepland. Er deed zich een fantastische kans voor en dus pakte we die samen aan.

Twee á drie keer paar jaar genieten we samen (en soms met vrienden en familie) van ons eigen plekje op het eiland. In de toekomst hopen we half om half te kunnen wonen, zodat we nog meer kunnen genieten van Karpathos en ons huis.

Naast onze blog werkt Athina als tekstschrijver en bij een bedrijf wat maaltijden verzorgt. Vincent werkt in de Kassenbouw (lekker Westlands haha!).

Karpathos

Hoe je ons kunt volgen

Behalve dat je rechtstreeks naar onze blog kunt gaan, kun je ons ook volgen om op de hoogte te blijven van al onze updates. Op Facebook vind je elke week ons nieuwste artikel en ook geven we je tips, een kijkje achter te schermen. Op Instagram delen wij dagelijks een toffe foto van ons favorieten eiland. Via Instagram stories delen we wat meer van ons privéleven en wanneer we op vakantie zijn op Karpathos houden we je hier dagelijks op de hoogte van alles wat wij doen!

Je kunt ons ook volgen via Pinterest, waar je naast onze artikelen en foto’s van Karpathos ook allemaal andere artikelen vind van andere website. Denk hierbij aan foto’s en artikelen van andere Griekse eiland, Grieks eten, wonen in het buitenland, trouwen in het buitenland en nog veel meer!

We zijn onlangs ook onze eigen YouTube kanaal begonnen! Van elke vakantie maken we namelijk een reisvideo. Ook kun je hier terecht voor heerlijke relax muziek die wij op de stranden van Karpathos hebben gemaakt.


Wil je contact met ons opnemen? We geven de voorkeur aan contact via Facebook messenger of een DM op Instagram. Hier reageren wij namelijk het snelst. Is de inhoud van je bericht toch wat te complex of mail je gewoon liever klik dan even hier.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Kijk dan even op deze pagina over samenwerken met Travelbyheart.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Weten waar we zijn? Of wat ons bezig houdt? Volg ons dan via Facebook en Instagram.

Hi! Welkom op Travel by heart. Mijn naam is Athina en dit is jouw online island guide over het Griekse eiland Karpathos. Je vind hier de leukste plekjes van het eiland. Van leuke hotels, eettentjes en de tofste must-do’s. Enjoy!

Shop
Reisadvies op maat
Categorieën