Over

Bezig-bijtje Athina is de vrouw achter Travelbyheart.nl – The Karpathos guide. 

Hi! Ik ben Athina, het gezicht achter The Karpathos guide. Samen met mijn vriend Vincent wonen we in het Westland en hebben we ons eigen plekje op Karpathos waar we zoveel mogelijk vakantiedagen doorbrengen. 

Je maakt me het gelukkig met etentjes met vrienden. Gezellig kletsen met hapjes en drankjes en het liefst een spelletje. 

Mijn life quote? Do what makes you happy. Vincent en ik zijn heel bewust bezig met meer leven naar de dingen die ons gelukkig maken. 

Liefde voor Griekenland

Mijn eerste kennismaking met Karpathos was in 2004. Samen met mijn ouders verbleven we in het prachtige Kyra Panagia. Mijn ouders waren opnieuw (na hun vakantie samen in ’94) helemaal verliefd op het eiland en kochten die vakantie nog een huis op het eiland.

Sindsdien heb ik geen jaar over geslagen en gingen we 6 weken per jaar naar Karpathos. Daar begon mijn liefde voor het eiland. Toen ik wat ouder werd, dacht ik dat het wel zou ophouden. Ik wilde de wereld zien en met vrienden op vakantie naar Lloret. De liefde stopte echter niet en na wat andere plekken op de wereld, bleek Karpathos mijn hart volledig te hebben gestolen. Toen ik Vincent in 2011 leerde kennen werd ook hij verliefd op dit eiland en zo hebben we samen ook geen jaar meer overgeslagen. 

In 2016 besloot ik mijn eigen blog te starten over Karpathos. Ik wilde mijn liefde met nog meer mensen delen. Daarom startte ik mijn blog Travelbyheart.nl. Deze is inmiddels ook een stuk uitgebreiden geworden, want naast blogs geef ik nu ook reisadvies op maat. 

Hoewel Karpathos geen groot eiland is, valt er van alles te beleven. Zelfs na meer dan 10 jaar ontdekken we nog nieuwe dingen. Hoewel we natuurlijk niet alles kunnen delen van het eiland (we willen het wel persoonlijk houden en onze favorieten delen), doen we elke vakantie nieuwe dingen die we nog nooit (of al lang geleden) hebben gedaan. Zo kunnen we jou weer van leuke tips en verhalen voorzien en blijft onze informatie up-to-date!

Wil je nou graag iets zien op onze website, maar staat het er niet op? Laat het ons gerust weten via een berichtje.

Let’s dream BIG

Ik weet nog goed dat we in 2016 op het terras van het huis van mijn ouders zaten. Nadenkend over de toekomst. Ooit wilde we hetzelfde als mijn ouders: een eigen plekje op Karpathos. 

Zo zie je maar weer, een droom visualiseren helpt met het behalen. Het idee zat al in ons hoofd. In 2017 kwam onze kans al die we niet konden afslaan & zo waren we ineens eigenaren van ons eigen plekje op ons eiland. 

Wat we voor de toekomst voor ogen hebben? Ooit lijkt het me tof om voor langere tijd naar Karpathos te gaan en trouwen op het eiland zien we ook zitten. 

Stuur ‘n berichtje

11 + 5 =