Ik ga starten met Personal Body Plan!

Ik ga starten met Personal Body Plan!

Na heel lang twijfelen schreef ik me vorige maand in voor Personal Body Plan.  Ja dat klopt, ik starten met Personal Body Plan! Wat dat precies is en waarom ik hier voor heb gekozen vertel ik je vandaag in deze blog!

 

Wat is Personal Body Plan?

Personal Body Plan (Ik ga het vanaf nu afkorten met pbp) is een plan waarbij je op zoek naar gaat een gezonde levensstijl die past bij jou. Op basis van een hele lange(!) persoonlijke lifestyle test wordt er door experts een persoonlijk plan voor jou gemaakt. Het traject van pbp duurt 6 maanden en tijdens deze maanden ga je, je richten op 4 pijlers: gedrag, voeding, training en herstel. Samen met een (toegewezen) coach ga je op zoek naar de beste versie van jezelf. Je kunt pbp kiezen als je wilt afvallen of spieren wilt opbouwen, maar ook als je bijvoorbeeld klaargestoomd wil worden voor een hardloopmarathon. Je hebt regelmatig, persoonlijk contact met je coach en omdat je lichaam tijdens het traject veranderd wordt je plan om de -/+ 4 weken aangepast op basis van jouw behoeften en levensstijl. Daarnaast kan je een pbp app downloaden waarbij je, je training makkelijk kan in zien, je voeding in kunt voeren, contact kunt houden met je coach en de gedragslessen kunt volgen.

 

starten met personal body plan

Foto van Changing Life Hub

 

Is dat n