Privacy policy

Privacy policy

Deze disclaimer geldt voor de gehele website www.travelbyheart.nl. Travelbyheart.nl is de blog van Athina Ketting. Ik heb het recht om de privacy policy van deze website op elk gewenst tijdstip te wijzigen, zonder dit van te voren te melden.

 

Privacy statement
Persoonlijke berichtjes die ik ontvang van jullie als lezers zal ik met zorg behandelen. Deze informatie zal nooit aan andere bedrijven worden verkocht of in spamlijsten komen. Ik ben echter niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van adverteerders, blog reageerders of andere websites die een link hebben vanaf mijn website. Ik raad je dan ook aan om zorgvuldig de disclaimer van de betreffende persoon, adverteerder of website te lezen. Persoonlijke berichtjes via een brief, e-mail, reactie op mijn blog, via social media of rechtstreeks kan ik gebruiken om te delen met mijn lezers, tenzij uitdrukkelijk gevraagd. Genoemde berichten kan worden gebruikt in nieuwsbrieven, artikelen, kolommen of toekomstige boeken.

 

Cookies
Travelbyheart.nl gebruikt cookies om belangrijke informatie op te slaan. Ik gebruik dit om te onderzoeken hoe de site wordt gebruikt en op deze manier mijn blog kan verbeteren. Hiervoor gebruik ik Google Analytics. Indien je dit niet wenst, dan kun je dit zelf wijzigen in jouw browserinstellingen.

 

Advertenties en sponsoring
Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van adverteerders of sponsors. Wanneer je een product of dienst op basis van een link op mijn website koopt, moet je actie ondernemen met het betreffende bedrijf wanneer zich problemen voordoen, niet met Travel By Heart.

 

Bedankt voor het zorgvuldig lezen van bovenstaande informatie! Ik weet het, het is niet het leukste op de website om te lezen, maar iedere website vereist nu eenmaal een disclaimer.

Ik wens je veel lees plezier op mijn blog!