Privacy verklaring

 

 

Travel by heart

www.travelbyheart.nl
info@travelbyheart.nl

Ik wil je allereerst even gerust stellen. Ik doe namelijk niets geks met jou gegevens. Eerlijk ik doe er eigenlijk vrij weinig mee. Ik verwerk ze namelijk niet en sla ze ook nergens op. Ze verkopen zal ik nooit doen en ik stop je ook niet in spamlijsten. Deze privacy policy heb ik met veel zorg samengesteld en heb ik gemaakt in overeenstemming met de eisen die de wet Beschermingen Persoonsgegevens stelt.

 

Cookies

Om een website zo goed mogelijk te laten werken wordt er gebruik gemaakt van cookies. Op mijn website www.travelbyheart.nl maak ik gebruik van cookies door middel van enkele diensten en/of plugins. In deze privacy policy vertel ik je wat cookies zijn, welke ik gebruik en wat ik met de cookies doe.

 

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein bestand wat wordt aangemaakt en opgeslagen op je computer wanneer je een bepaalde website bezoekt. Bezoek je de website opnieuw met dezelfde computer dan worden deze cookies opnieuw opgeroepen.

 

Jetpack

Jetpack is een plugin die ik gebruik op mijn website. Met deze plugin houdt ik enkele statitieken bij over het gebruik van de wesite. Op deze manier kan ik zien hoe jullie mijn website gebruiken en zo kan ik mijn blog verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem, ik ontvang geen persoonlijke gegevens van jullie en al helemaal geen IP-adressen. Ik kan je daarom ook niet persoonlijke herleiden. Meer weten over de cookies van Jetpack? Je leest ze hier.

 

Social media buttons

Naast dat je mijn blog bezoekt vind ik het ontzettend leuk als je me ook volgt via mijn verschillende social media kanalen. Ook kun je via de social media kanalen onderaan mijn blogs, mijn blogs delen. Omdat deze buttons op mijn site staan plaatsen ze cookies. Op deze manier verzamelen de social media knalen informatie die via de cookies binnenkomt. Van de volgende buttons maak ik gebruik, om te weten wat elk kanaal met de gegevens doet verzoek ik je om hun privacy policy te lezen.

Facebook

Instagram

Twitter

Google+

Pinterest

 

Hyperlinks

Op mijn website vind je soms hyperlinks naar andere websites. Denk bijvoorbeeld aan iemand die gereageerd heeft onder een van mijn blogs en zijn/haar website achter laat of een website van een hotel waar ik naar toe link. Wanneer je hier op klikt, verlaat je dus mijn website en vanaf dat moment geldt dus hun privacy policy en deisclamer. Ik raad je uiteraard aan deze ook zorgvuldig te lezen.

 

Berichtjes via het contactformulier.

Op mijn website vind je een contactformulier. Via deze weg kun je dus contact met mij opnemen. Op dit contactformulier laat je in ieder geval je e-mailadres en naam achter. Behalve het feit dat ik een berichtje in mijn inbox krijg wie mij een berichtje heeft gestuurd, sla ik jouw gegevens nergens op. Weten of deze

 

Wat doe ik met deze cookies?

Eigenlijk doet ik niet vrij weinig met de cookies op mijn website. Ik sla ze namelijk niet (zelf) op en verzamel ook geen persoonsgegevens of IP-adressen. Zoals ik al aangaf onder het kopje Jetpack gebruik ik deze plug-in (en de cookies hiervan) om wat meer te weten te komen over mijn lezers zodat ik mijn site kan verbeteren. Nogmaals dit zijn geen privé gegevens. Ook zal ik gegevens nooit openbaar maken en/of vertrekken aan derden. Ik sla geen enkele cookies of persoonlijke gegevens op.

 

Je gegevens inzien, corrigeren of verwijderen

Ten alle tijden geldt het inzage recht en dus heb jij altijd het recht om je gegevens in te zien te corrigeren of te laten verwijderen. Ik verwerk echter geen persoonsgegevens en Jetpack is niet persoonlijke leidbaar. Ik kan je dus geen inzage geven, het corrigeren of je verwijderen, simpelweg, omdat ik de gegevens sowieso niet in handen heb.

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!