Privacyverklaring & cookies

Travel by heart vindt jouw privacy erg belangrijk. Ik zal jouw gegevens dan ook op een veilige manier verwerken en gebruiken, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacyverklaring leg ik aan je uit welke gegevens ik van je verzamel en waarom ik dit doe. Ook kun je lezen wat jouw rechten met betrekking tot deze verwerking zijn. Voor vragen over je privacy mag je contact opnemen met info@travelbyheart.nl.

 

Artikel 1 Wie ben ik?
Travel by heart is een freelancer. Ik ben de verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens.

 

Artikel 2 Welke gegevens gebruik ik?
Hier kun je een overzicht vinden van de gegevens die ik van je verwerk, waarom ik dit doe, welke juridische grondslag ik heb om deze gegevens van je te mogen verwerken en hoe lang ik deze gegevens zal bewaren.

 

Artikel 3 Hoe verkrijg ik deze gegevens?                                                                                                                                                                                                                                           Bovenstaande gegevens heb ik van jou als klant of websitebezoeker verkregen, omdat jijdeze gegevens hebt verstrekt.

 

Artikel 4 Welke rechten heb jij met betrekking tot deze gegevens?
De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft jou een aantal rechten gegevenmet betrekking tot de persoonsgegevens die je door mij hebt laten verwerken.

1. Inzage – Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Travel by heart om jouw gegevens in te zien.
2. Wijziging – Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen.
3. Bezwaar – Tegen de verwerking van jouw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van Travel by heart, kun jij bezwaar maken.
4. Gegevensoverdracht – Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal Travel by heart jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.
5. Intrekking – Wanneer ik gegevens heb verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die ik je kan leveren.

Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen naar info@travelbyheart.nl. Ik zal je verzoek zo snel mogelijk beoordelen. Wanneer ik niet aan je verzoek kan voldoen, zal ik jou laten weten waarom ik jouw verzoek afwijs.

 

Artikel 5 Wie ontvangen jouw gegevens?
Travel by heart zal jouw gegevens niet verstrekken aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting vereist is. Jouw gegevens
kunnen voor uitvoering van de overeenkomst worden doorgegeven aan verwerkers en partijen betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Ik zal met deze derde partijen verwerkersovereenkomsten afsluiten om jouw privacy optimaal te waarborgen.

 

Artikel 6 Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die bij het bezoek van deze website worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van het
apparaat waarmee je onze website bezoekt worden opgeslagen. Deze cookies zullen jouw apparaten niet beschadigen. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site.

Er zijn drie categoriën cookies:

 

Tweetalige website

Om mijn website zowel in het Nederlands als Engels aan jou aan te bieden gebruik in de plug-in qTranslate-X. Zij plaatsen een cookie genaamd qtrans_front_language om vast te stellen welke taal u gebruikt wanneer u de website bezoekt. Deze bewaartermijn bedraagt 1 jaar.

 

Google Analytics

Om deze website mogelijk te maken en te optimaliseren gebruik ik analytics diensten. Ik heb een commercieel belang om jouw surfgedrag en daarmee samenhangende gegevens te gebruiken om mijn service te analyseren en waar nodig te verbeteren. Ik zal jouw gebruik van mijn website tracken met Google Analytics ben aan de bewaartermijnen van Google gebonden. Afhankelijk van het soort gegevens blijft deze informatie een sessie, 1 of 2 jaar opgeslagen. Omdat ik onderstaande stappen heb ondernemen, heb ik volgende AVG wet geen expliciete toestemming nodig voor het plaatsen van deze cookies.

 

Affiliate partners

Ik werk samen met enkele affiliate partners. Ik stuur hiervoor echter geen persoonsgegevens van jou door. Er wordt enkel gebruik gemaakt van een cookie, maar de gegevens die hieruit voortvloeien kunnen niet terug worden herleid naar jouw persoonsgegevens. Ik ben gebonden aan de bewaartermijnen van de betreffende partners.

 

Cookies verwijderen
Cookies blijven bewaard tot de bewaartermijn zoals hierboven beschreven. Wil je ze eerder verwijderen, dan kun je dit instellen via de instellingen van je internetbrowser.

 

Artikel 7 Slotbepalingen
Ik raad je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, omdat ik wijzigingen in ons beleid kan aanbrengen. Als je vragen hebt over deze verklaring of de wijze waarop ik je
gegevens gebruik, kun je een e-mail sturen naar info@travelbyheart.nl. Als je een klacht hebt over de manier waarop ik met je gegevens om ga kun je mij dat ook laten weten. Daarnaast kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Download de privacyverklaring van Travelbyheart.nl.