regent Karpathos
Tips

6x wat te doen als het regent op Karpathos

By
on
27 september 2017

Oké eerlijk is eerlijk, als je op Karpathos zit en het regent ben je wel een soort van f*cked.  Je bent toch voor het mooie weer naar Karpathos gekomen of niet? Daarnaast ga je op Karpathos geen bioscopen of grote musea vinden om de tijd te doden. Toch kan het voorkomen dat het (zeker in mei en oktober) dat het regent. Maar wat te doen als het regent? Dat lees je hieronder!

 

Gewoon lekker gaan zwemmen!

Want waarom ook niet? Je wordt anders toch nat van de regen, kun je beter zelf het water in springen!

 

Party Hard

Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar wel een makkelijke om niet te hoeven treuren om de regen. Haal gewoon een lekker nachtje door in één van de cocktailbars en breng de hele dag slapend door.

 

regent Karpathos

 

Met de auto op pad

In de auto ben je droog dus dat is al +1. Ga met de auto de bergen in en maak een dorpentocht langs alle dorpjes die in de bergen liggen.

 

Wandelen

Oké, niet de beste optie als het hoost, maar miezert het een beetje dan is wandelen een prima optie! Maak een mooie wandeling op het eiland, er zijn er zo veel!

 

regent Karpathos

 

Terrasje pakken

Trek een dikke trui aan en je dichte schoenen en zoek een leuk terrasje uit! Ga lekker zitten, doe een drankje en geniet van wat Griekse mezzes.

 

Backgammon

In Nederland assoneren we slecht weer meestal met films, maar bij slecht weer vind ik ook gezelschapsspellen horen. Ken je het spel backgammon? In Griekenland wordt dit volop gespeeld, ga op zoek naar de welbekende backgammon koffer en vraag even aan de eerste de beste Griek of hij/zij het uit wilt leggen!

 

 

Keep in touch!

Zullen we gezellig contact houden? Je kan me volgen via Facebook of Instagram!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!