karpathos 2018
Meer Karpathos Persoonlijke verhalen

Reisdagboek | Karpathos 2018 | deel 3

By
on
19 september 2018

Onze laatste vakantie naar Karpathos voor dit jaar zit er helaas al weer op. Ook deze vakantie was weer geweldig en we hebben wat leuke nieuwe plekjes bezocht! Enjoy 🙂

 

We mogen 3 weken op vakantie! Heerlijk, we kijken er echt naar uit om samen te gaan genieten!

 

karpathos 2018

Lekker relaxen op het strand van Ahata.

 

karpathos 2018

Wat een plaatje!

 

karpathos 2018

Even een tussenstop bij Under the tree. Ik wilde hier al een hele tijd een keertje zitten en het is echt een leuk plekje! ps. de kip is echt delicous.

 

Yoga vind ik echt heerlijk om te doen! En bij Ion Club geven ze yoga lessen op het strand, echt genieten. De les begint om 8 uur s’morgens dus je voelt tijdens de les te zon steeds warmer worden en met het kabbelende water en de wind: heerlijk!

 

Met de meiden in augustus zijn we per toeval op het strandje Araki beach gekomen. Zo’n plaatje! Daar moest ik met Vincent natuurlijk ook heen 😉

 

karpathos 2018

Vandaag zijn we op ontdekkingstocht met de quad gegaan! Via Youtube vond ik begin dit jaar een filmpje van een prachtige grot bij een strandje en dit bleek Kato Lako te zijn. Daarom hebben we een quad gehuurd en zijn we er eens gaan kijken.

 

karpathos 2018

Kijk dan wat een prachtige uitzicht al vanaf boven!

 

karpathos 2018

Eenmaal beneden hebben we eerst even op het eerste strandje gezeten. Wat een lekker plekje en op 1 ander stel (wat vrij snel ook weer vertrok) was er helemaal niemand!

 

karpathos 2018

Na even zoeken en een heel stuk lopen hebben we hem gevonden: de grot op Kato Lako.

 

Dagje Lefkos.

 

We zijn deze vakantie voor de allereerste keer naar Olympos gegaan. Het was heel erg mooi en gelukkig waren we er vroeg bij voordat de toeristische bussen kwamen 🙂

 

De laatste week waren we samen met mijn schoonouders en tijdens een dagje op de quad hebben we ze Kyra Panagia, Kato Lako, Apella en Messochori laten zien.

 

Dit blijft toch zo’n prachtig uitzicht!

 

Halverwege onze week samen zijn we naar Saria geweest vanuit Diafani. Prachtig om dit plekje weer eens te zien! We zijn ook nog in twee grotten geweest, maar helaas zonder camera dus daar heb ik geen foto’s van kunnen schieten, maar het was prachtig!

 

De laatste dag van onze vakantie is alweer aangebroken. Gelukkig was de wind vandaag goed en kon ik nog eventjes op de plank staan 🙂

 

Tot volgend jaar, my love!

 

Volg mij via Facebook, Instagram en Pinterest.

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi! Welkom op Travel by heart. Mijn naam is Athina en dit is jouw online island guide over het Griekse eiland Karpathos. Je vind hier de leukste plekjes van het eiland. Van leuke hotels, eettentjes en de tofste must-do’s. Enjoy!

Shop
Reisadvies op maat
Categorieën
Nieuwsbrief