Travelbyheart.nl is opgericht door Athina om mensen te helpen het ultieme uit hun vakantie naar Karpathos te halen. Ik vertel ze over de leukste plekjes, restaurants en hotels. Op mijn blog vertel ik ook meer over Griekenland en neem ik mijn lezers mee met de persoonlijke droom van mijn vriend en mij: onze Karpathian dream. De doelgroep die Travelbyheart.nl bezoekt bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Zij zijn tussen de 24 en 45 jaar. Mijn lezers komen voornamelijk uit Nederland, gevolgd door de Verenigde Staten en Griekenland. De doelgroep heeft affiniteit met reizen naar Griekenland. Zij zijn geïnteresseerd in actieve strandvakanties genieten en graag van fijne, lokale horeca.

 

Mogelijkheden

  • Product/dienst reviews
  • Gesponsorde post op Facebook of Instagram
  • Prijsvragen/giveaways voor lezers
  • Affiliatie marketing

Heb je zelf een voorstel, neem dan gerust contact met me op!

 

Samenwerkingen

  • Restaurant Akropolis – Nederland
  • Poseidon hotel&restaurant – Karpathos
  • Vlucht-vertraagd.nl
  • Decathlon Nederland

 

Freelance content writer

Naast mijn werk voor Travelbyheart.nl kun je mij inhuren als blogger/tekstschrijver. Zo werk ik momenteel naast mijn blog als freelance tekstschrijver bij Bodylab.nl waar ik weekelijks artikelen over sport en voeding aanlever. Enkele artikelen van mij zijn: Makkelijk eiwitten binnenkrijgen doe je zo! en Dit is het beste moment voor een eiwitshake.

 

Interesse in een samenwerken met Travelbyheart.nl? Neem contact met me op via info@travelbyheart.nl of onderstaand formulier.

 

Naam*

E-mail*

Bericht*

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ