Travelbyheart.nl is opgericht door Athina & Vincent om mensen te helpen het ultieme uit hun vakantie naar Karpathos te halen. Wij vertellen over de leukste plekjes, restaurants en hotels op het eiland. Op onze blog vertellen wij je ook meer over Griekenland en nemen we onze lezers mee met onze persoonlijke reis: onze Karpathian dream. De doelgroep die Travelbyheart.nl bezoekt bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Zij zijn tussen de 24 en 45 jaar.  Onze lezers komen voornamelijk uit Nederland, gevolgd door de Verenigde Staten en Griekenland. De doelgroep heeft affiniteit met reizen naar Griekenland. Zij zijn geïnteresseerd in actieve strandvakanties genieten en graag van fijne, lokale horeca.

 

Mogelijkheden

  • Product/dienst reviews
  • Gesponsorde post op Facebook of Instagram
  • Prijsvragen/giveaways voor lezers
  • Affiliatie marketing

Heb je zelf een voorstel, neem dan gerust contact met ons op!

 

Samenwerkingen

  • Restaurant Akropolis
  • Poseidon hotel en restaurant
  • Vlucht-vertraagd.nl
  • Decathlon Nederland – Easybreath snorkelmasker

 

Freelance content writer

Athina: Naast mijn werk voor Travelbyheart.nl kun je mij inhuren als blogger/tekstschrijver. Zo werk ik momenteel naast mijn blog als freelance tekstschrijver bij Bodylab.nl waar ik weekelijks artikelen over sport en voeding aanlever. Enkele artikelen van mij zijn: Makkelijk eiwitten binnenkrijgen doe je zo! en Dit is het beste moment voor een eiwitshake.

 

Interesse in een samenwerken met Travelbyheart.nl? Neem contact met ons op via info@travelbyheart.nl of onderstaand formulier.

 

Naam*

E-mail*

Bericht*

[recaptcha]

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!