Travelbyheart.nl is opgericht door Athina om mensen te helpen het ultieme uit hun vakantie naar Karpathos te halen. Ik vertel ze over de leukste plekjes, restaurants en hotels. Op mijn blog vertel ik ook meer over Griekenland en neem ik mijn lezers mee met de persoonlijke droom van mijn vriend en mij: onze Karpathian dream. De doelgroep die Travelbyheart.nl bezoekt bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Zij zijn tussen de 24 en 45 jaar. Mijn lezers komen voornamelijk uit Nederland, gevolgd door de Verenigde Staten en Griekenland. De doelgroep heeft affiniteit met reizen naar Griekenland. Zij zijn geïnteresseerd in actieve strandvakanties genieten en graag van fijne, lokale horeca.

 

Mogelijkheden

  • Product/dienst reviews
  • Content creëren (zo schrijf ik bijv. wekelijks op blogs voor Bodylab.nl als freelance content writer)
  • Gesponsorde post op Facebook of Instagram
  • Prijsvragen/giveaways voor lezers
  • Affiliatie marketing

Heb je zelf een voorstel, neem dan gerust contact met me op!

 

Samenwerkingen

  • Restaurant Akropolis – Nederland
  • Poseidon hotel&restaurant – Karpathos
  • Bodylab.nl – Wekelijks schrijf ik blogs over fitness en voeding op hun website
  • Vlucht-vertraagd.nl

 

Interesse in een samenwerken met travelbyheart.nl? Neem contact met me op via info@travelbyheart.nl of onderstaand formulier.

 

Naam*

E-mail*

Bericht*

 

Disclaimer

Bij een samenwerking vind ik het belangrijk dat een product/dienst bij mij, mijn blog en dus mijn lezers past. Even een heel simpel voorbeeld: Ik ga nooit naar Azië, mijn blog gaat daar niet over en mijn lezers zijn daar niet in geïnteresseerd. Het promoten van een accommodatie in Thailand heeft dus geen toegevoegde waarde voor zowel mij merk als mijn lezers. Heb je een product of dienst wat goed aansluit op mijn blog? Dan kom ik graag met je in contact voor een toffe samenwerking!

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

FAQ
Boek hier je reis