Athina Jorghiña – Tekstschrijver & blogger

Γεια σας (hallo)! en welkom op deze pagina. Mijn naam is Athina Ketting. Van mijn ouders kreeg ik ook een 2e naam, Jorghiña, welke ik met trots draag! Ik ben geboren en getogen in Wateringen en studeerde Leisure and Hospitality in Den Haag.

Travelbyheart.nl

Na mijn studie ben ik mijn eigen reisblog begonnen over het Griekse eiland Karpathos. Als klein meisje van 9 werd ik verliefd op dit eiland en ik heb sindsdien geen jaar overgeslagen. Inmiddels hebben mijn vriend en ik hier zelfs een vakantiehuis gekocht (2017) en besteden we al onze vakantiedagen om hier door te brengen.

Op mijn blog lees je persoonlijke verhalen, reistips en geef ik persoonlijke reisadvies. Ik wil iedereen enthousiast maken over dit prachtige plekje, zodat ze een onvergetelijke vakantie hebben. 

Tekstschrijver 

Hoewel Travelbyheart.nl eigenlijk als hobby begon, bleek hier al snel een echte passie van mij te liggen. Verhalen delen, social media en mezelf ontwikkelen vind ik geweldig. Dat is dan ook de reden dat ik alleen verhalen wil schrijven voor mijn eigen bedrijf maar ook voor anderen.

​Ben je op zoek naar iemand die voor jou webteksten en blogs schrijft? Iemand die jouw lezers kan enthousiasmeren? Of wil je samenwerken met Travelbyheart.nl? Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. Of neem direct contact met me op.

Sinds 2019 staat Travel by heart bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder het nummer 74160737.

(web) teksten & blogs

Loop je vast bij het schrijven van teksten of blogs voor jouw website? Of heb je er simpel weg gewoon geen tijd voor? Ik ga graag voor jou aan de slag om jouw lezers te enthousiasmeren door middel van webteksten en/of blogs.

Prijzen

  • Web tekst / blog (SEO) +/- 500 woorden € 95,-
  • Web tekst / blog (SEO) 550+ woorden v.a. € 100,-

Bij meerdere teksten en/of blogs is het mogelijk om een project prijs af te spreken.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Heb je een andere schrijfklus waarbij je mijn inzet kunt gebruiken? Stuur me gerust een mail, dan kijken we naar de mogelijkheden!

‘De samenwerking tussen Athina en Bodylab is opgezet met het doel om inspirerende en motiverende blogartikelen te genereren. Athina wist onze wensen van begin af aan goed te vertalen naar een kwalitatief goede tekst waar ook door onze klanten en websitebezoekers positief op gereageerd werd. De traffic naar onze website werd mede door deze artikelen vergroot, als contentschrijver kunnen wij Athina daarom alleen maar aanraden!’ – Marketing Medewerker Bodylab

Samenwerken met Travelbyheart.nl

Travelbyheart.nl is de blog over het Griekse eiland Karpathos. Als klein meisje werd ik verliefd op dit eiland en samen met mijn vriend kocht ik er een eigen vakantiehuis in 2017. ​

Op mijn blog vertel ik mijn persoonlijke ervaringen, welke stranden je niet mag missen en wat het eiland allemaal te bieden heeft!

Wanneer jouw bedrijf past bij Travelbyheart.nl is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan, waarbij ik bijvoorbeeld jouw product/dienst onder de aandacht breng van mijn lezers. 

Mogelijkheden

  • Product of dienst review
  • Gesponsorde post op Facebook of Instagram
  • Giveaways
  • Affiliate marketing
  • Link in een bestaand artikel

Heb je zelf een voorstel, neem dan gerust contact op!

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!