Wij van Travelbyheart.nl vinden het ontzettend leuk om samen te werken met andere bloggers en/of bedrijven. Travelbyheart.nl is opgericht door Athina & Vincent en wij helpen vakantiegangers om een fantastische vakantie naar Karpathos te hebben! Op onze blog schrijven we niet alleen over onze  favorieten stranden, restaurantjes en hotpots, maar delen we ook persoonlijke verhalen zoals bijvoorbeeld de aankoop van ons eigen huis op Karpathos. Op onze social media accounts delen we nog meer leuke tips en weetje en wanneer we op vakantie zijn, zijn wij te volgen via Instagram stories.

 

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit stellen zonder (thuiswonende) kinderen. Zij zijn tussen de 25 en 54 jaar. Waarvan de generatie van 45 tot 54 jaar ons vooral volgt via Facebook, terwijl de jongere generatie ons meer via Instagram en onze blog volgt. Onze lezers komen voornamelijk uit Nederland, gevolgd door de Verenigde Staten, België en Griekenland. De doelgroep heeft affiniteit met reizen.  Zij zijn geïnteresseerd in Griekenland,  actieve strandvakanties en genieten en graag van fijne, lokale horeca. Zij zijn op zoek naar een gezellige, romantische vakantie zonder al te veel poespas.

 

Mogelijkheden voor samenwerkingen

  • Product/dienst reviews
  • Gesponsorde post op Facebook of Instagram
  • Prijsvragen/giveaways voor lezers
  • Affiliatie marketing

Heb je zelf een voorstel, neem dan gerust contact met ons op!

 

WIST JE DAT wij in het Griekenland Magazine staan met een interview over ons huis op Karpathos!

 

Freelance content writer

Naast Athina’s input voor Travelbyheart.nl is zij in te schakelen als blogger/tekstschrijver. Zo werkt zij momenteel naast haar blog als freelance tekstschrijver bij Bodylab.nl waar zij weekelijks artikelen schrijft over sport en gezonde voeding.

 

Interesse in een samenwerken met Travelbyheart.nl? Of ben je op zoek naar een tekstschrijver met affiniteit voor reizen/sport of voeding? Neem contact met ons op via info@travelbyheart.nl of onderstaand formulier.

 

Naam*

E-mail*

Bericht*

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!