Samenwerken

Ik sta open voor samenwerkingen met Travelbyheart.nl of een van mijn social media kanalen. Je kunt hierbij denken aan promotie van een product of dienst of een gesponsorde post op social media.

Heb je een tof voorstel?

Je kunt mailen naar Athina via info@travelbyheart.nl of vul het contact formulier onderaan deze pagina in.

 

Heb je al op onze pagina in de media gekeken? Hier kun je onze gastblogs en interviews in o.a. het AD en Griekenland magazine lezen!

Cijfers

Travelbyheart.nl wordt maandelijks bezocht door zo’n 3.000 bezoekers die samen zorgen voor 13.000 paginaweergaven. Van de bezoekers is 70% vrouw en is de leeftijd zeer divers, namelijk tussen de 25 en 64 jaar. Onze website helpt zowel nationale als internationale bezoekers aan een geweldige vakantie naar Karpathos. Zo’n 65% komt uit Nederland gevolgd door Griekenland en Italië.

Instagram | 1500+ volgers

Facebook | 700+ likes

Pinterest | 10,5K maandelijkse weergaven

Dagelijks ontvangen wij vragen via de e-mail of onze social media kanalen o.a. over toffe hotspots, accommodatie aanbevelingen en hoe je een huis koopt in Griekenland.

 

Content voor jou!

Ja! Ik maak niet alleen content voor Travelbyheart.nl en de bijbehorende social media kanalen. Ik kan dit ook voor jou! Dus kan jij wel wat goede content gebruiken voor jouw website of social media kanalen? Ik help je graag op het gebied van blogs, online artikelen en social media. Neem hier contact met mij op.

 

‘De samenwerking tussen Athina en Bodylab is opgezet met het doel om inspirerende en motiverende blogartikelen te genereren. Athina wist onze wensen van begin af aan goed te vertalen naar een kwalitatief goede tekst waar ook door onze klanten en websitebezoekers positief op gereageerd werd. De traffic naar onze website werd mede door deze artikelen vergroot, als content creator kunnen wij Athina daarom alleen maar aanraden!’ 

Jacco

Marketing Medewerker, Bodylab

Stuur ‘n berichtje!

10 + 9 =