Easybreath snorkelmasker
Travel

Snorkelen ging nog nooit zo easy!

By
on
29 mei 2018

Snorkelen op vakantie vind ik geweldig, lekker visjes kijken! Ik heb zelfs al een keer zeespinnen en slangen gezien 😉 Niet gek dat er in ons huis allemaal snorkelsets liggen (jup, we hebben nogal wat gespaard de afgelopen jaren). Wel wat minpunten van een snorkelmasker vind ik het beslaan van je bril en de losse snorkel, maar ik heb deze vakantie voor het eerst gesnorkeld met een Easybreath snorkelmasker en daar zijn deze problemen direct mee opgelost.

 

Onderstaande foto heb je vast wel voorbij zien komen op Facebook of Instagram. Het ging hierbij om een samenwerking met Decathlon, waarbij ik hun Eeasybreath snorkelmasker mocht uittesten! Ik ben echt oprecht heel blij met het masker en daarom wilde ik het – no strings attached – ook even op mijn blog melden. Dus ben jij van plan om een (nieuw) snorkelmasker aan te schaffen, lees dan vooral even verder 🙂

 

Easybreath snorkelmasker

 

Nét voor onze vakantie naar Karpathos kreeg ik mijn snorkelset opgestuurd. Super fijn, want dat betekende dat ik hem direct kon testen op vakantie! Na een aantal dagen te hebben gesnorkeld (Thank god, was het water in mei al lekker!) kan ik je vertellen dat ik het Easybreath masker echt een uitkomst vind. Hoewel ik voorheen ook gewoon snorkelde met een bril met een losse snorkel, vind ik dit toch echt een stuk beter. Bij een normale snorkel heb ik altijd last van mn kaken door dat pijpje in je mond en hij zit ook nooit helemaal lekker aan je masker vast. Bij het Easybreath masker heb je geen losse onderdelen, het pijpje zit namelijk gewoon vast aan de bovenkant van het masker. Hierdoor hoef je ook niet meer door je mond adem te halen, dit kan namelijk met dit snorkelmasker door mond én neus. Ook fijn is het pijpje dat ‘waterdicht’ is. Dit houdt in dat er geen water in je masker klotst, wat bij een normaal masker nog wel eens voorkomt. Wat ik ook echt een pluspunt vind aan de Easybreath is dat hij niet beslaat, want eerlijk, wat is dat irritant altijd! Het enige zijn de flippers die vrij kort zijn. Op zich geen probleem en ik begrijp helemaal waarom er niet voor lange flippers gekozen zijn, maar met Vincent zwem ik wel een stuk achter omdat hij lange flippers heeft, dus dat ik voor mij een klein puntje, maar dat hoeft voor heel veel mensen geen probleem te zijn.

 

Nog even wat extra info:

  • De prijs-kwaliteit vind ik echt top voor €35,- euro heb je een set en een los masker kost je € 24,99
  • Je kunt een opzet stuk kopen voor je GoPro
  • Ze verkopen glazen voor dichtbij (zie het als een leesbril)
  • Je kunt je eigen bril eronder dragen
  • Ze verkopen 3 verschillende kleuren en twee maten: S/M en M/L. In principe geven ze aan dat de kleine maat voor vrouw en kind is en de grotere maat voor mannen, maar passen in de winkel kan altijd en retourneren trouwens ook!

 

Koop via bovenstaande link je Easybreath masker. Ze zijn nu maar € 24,99 ♥

 

TAGS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ