Easybreath snorkelmasker
Reistips Reizen

Review | Snorkelen met een Easybreath snorkelmasker

By
on
29 mei 2018

Snorkelen op vakantie vind ik geweldig, lekker visjes kijken! Ik heb zelfs al een keer zeespinnen en slangen gezien 😉 Niet gek dat er in ons huis allemaal snorkelsets liggen (jup, we hebben nogal wat gespaard de afgelopen jaren). Helaas heeft een normaal snorkelmasker wel zijn minpunten. Zo bestaat hij uit twee onderdelen, krijg je al gauw water in je snorkel en de bril beslaat snel. Deze heb ik voor het eerst gesnorkeld met een Easybreath snorkelmasker en daar zijn deze problemen direct mee opgelost!

 

Onderstaande foto heb je vast wel voorbij zien komen op Facebook of Instagram. Het ging hierbij om een samenwerking met Decathlon, waarbij ik hun Eeasybreath snorkelmasker mocht uittesten! Ik ben echt oprecht heel blij met het masker en daarom wilde ik het – no strings attached – ook even op mijn blog melden. Dus ben jij van plan om een (nieuw) snorkelmasker aan te schaffen, lees dan vooral even verder 🙂

 

Easybreath snorkelmasker

 

Nét voor onze vakantie naar Karpathos kreeg ik mijn snorkelset opgestuurd. Super fijn, want dat betekende dat ik hem direct kon testen op vakantie! Na een aantal dagen te hebben gesnorkeld (Thank god, was het water in mei al lekker!) kan ik je vertellen dat ik het Easybreath masker echt een uitkomst vind. Hoewel ik voorheen ook gewoon snorkelde met een bril met een losse snorkel, vind ik dit toch echt een stuk beter. Bij een normale snorkel heb ik altijd last van mn kaken door dat pijpje in je mond en hij zit ook nooit helemaal lekker aan je masker vast. Bij het Easybreath masker heb je geen losse onderdelen, het pijpje zit namelijk gewoon vast aan de bovenkant van het masker. Hierdoor hoef je ook niet meer door je mond adem te halen, dit kan namelijk met dit snorkelmasker door mond én neus. Ook fijn is het pijpje dat ‘waterdicht’ is. Dit houdt in dat er geen water in je masker klotst, wat bij een normaal masker nog wel eens voorkomt. Wat ik ook echt een pluspunt vind aan de Easybreath is dat hij niet beslaat, want eerlijk, wat is dat irritant altijd!

Het enige zijn de flippers die vrij kort zijn. Op zich geen probleem en ik begrijp helemaal waarom er niet voor lange flippers gekozen zijn, maar met Vincent zwem ik wel een stuk achter omdat hij lange flippers heeft, dus dat ik voor mij een klein puntje, maar dat hoeft voor veel mensen geen probleem te zijn.

 

Nog even wat extra info:

  • Voor €35,- euro heb je een set en een los masker kost €30,-
  • Je kunt een opzet stuk kopen voor je GoPro
  • Ze verkopen glazen voor dichtbij (zie het als een leesbril)
  • Je kunt je eigen bril eronder dragen
  • Ze verkopen 3 verschillende kleuren en twee maten: S/M en M/L.

 

Via bovenstaande link kun je jouw Easybreath masker kopen en Travelbyheart.nl steunen. ♥

 

 

Dit vind je vast ook leuk

De mooiste stranden op Karpathos

Snorkelen op Karpathos

 

Blijf op de hoogte!

Volg Travelbyheart.nl via FacebookInstagram en Pinterest.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!