karpathos_windsurfen
Lifestyle

Tag | Been there, done that!

By
on
20/09/17

Regelmatig kom ik leuke tags tegen bij andere bloggers. Vandaag de tag Been there done that van Cynthia. Kijk je mee?

 

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Italië, Spitsbergen, Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Spanje, Portugal, België, Engeland en Griekenland waaronder Karpathos (+20), Thassos, Skyros en Rhodos.

 

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Hmm.. Ik wil heel graag nog naar IJsland, Zuid-Afrika (duiken met haaien!), Schotland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Noord-Amerika. Ook staan alle Griekse eilanden nog op het lijstje.. 😉

 

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Strandvakantie, maar wel met een sportief tintje!

 

 

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Spitsbergen. Het is één van de meest noordelijkste plekken ter wereld en helemaal afgelegen van de bewoonde wereld. De plek is zo bijzonder, dat is niet in woorden uit te leggen. Wij waren hier in de zomer van 2016, maar ik zou ook nog wel een keer in de winter willen gaan als er echt overal sneeuw ligt.

 

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Nee, helaas! Vincent wel trouwens, die gaat zo nu en dan naar Frankrijk voor zijn werk.

 

Met wie ga je meestal op reis?

Uiteraard ga ik eigenlijk altijd op reis met Vincent.

 

karpathos_windsurfen

 

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Ik zou heel graag met mijn vriendinnengroep nog een keertje naar Karpathos willen. Lekker genieten met z’n alle en hen laten zien wat het eiland voor mij betekent.

 

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Vincent. Lijkt me logisch toch? Sowieso neem ik iemand mee en niet een ‘wat’, want ik vind het verschrikkelijk om alleen te zijn!

 

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Hmm.. eigenlijk nooit. Ja, weekendjes weg, maar die tel ik niet echt mee. Ik vind Nederland gewoon niet aantrekkelijk voor een vakantie.

 

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Eigenlijk allebei niet.. maar als ik dan moet kiezen toch de dierentuin

 

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Zonvakantie, uiteraard! Ik ben nog nooit op wintersport geweest. Wordt ook een beetje lastig trouwens, want ik heb geen kruisband meer in m’n knie, dus skiën en snowboarden is te gevaarlijk.

 

Wat is jouw leukste vakantieherinnering?

Hmm.. hoewel al mijn vakanties op Karpathos altijd fantastisch zijn, ga ik toch voor een wat specialere vakantie; Spitsbergen. Tijdens onze reis sliepen we op de meest Noordelijkste camping ter wereld en dat is toch wel erg bijzonder 😉

 

rendieren_finland

 

Wat is jouw minst leuke vakantieherinnering?

Het eerste jaar dat we het huis hadden op Karpathos was in 2005. We zouden in mei twee weken naar het eiland gaan, voor het eerst in ons eigen huis. Ik brak echter nog geen 48 uur voor onze reis m’n groeischijf in mijn enkel en moest geopereerd worden. We konden uiteindelijk nog wel een weekje op vakantie, maar met gips op het strand liggen en niet mogen zwemmen is een ware hel.

 

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Alle vakanties voor dit jaar zitten er alweer op. Vincent en ik zijn samen naar Karpathos en Italië geweest en met een vriendinnentje ging ik nog een keer naar Karpathos. Voor volgend jaar staat wederom Karpathos op de planning!

 

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Zeg nooit, nooit, maar Azië staat helemaal onderaan de lijst. Ik heb gewoon niks met Azië.

 

 

Wil je de tag overnemen? Leuk! Laat je link even achter in de comments. Vind ik leuk om te lezen. & vergeet niet om even te vermelden van wie de tag afkomstig is!

 

Keep in touch!

Zullen we gezellig contact houden? Je kan me volgen via Facebook of Instagram!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!