Tag | Mijn reis top 5

Tag | Mijn reis top 5

Regelmatig kom ik leuke tags tegen bij andere bloggers. De leukste heb ik uitgekozen en deze zal ik de komende weken elke vrijdag delen op mijn blog! Vandaag de tag Mijn reis top 5 van Marcella Molenaar. Kijk je mee?

 

Fijnste accommodatie

Dat zijn er eigenlijk niet zo heel veel om uit te kiezen. Sinds 2004 heb ik naast ons huis op Karpathos weinig andere accommodaties gezien. Toch was er eentje die er wel echt uitsprong: Poseidon. Dit hotel bevind zich op Karpathos en toen de eigenaren enkele kamers hadden gerenoveerd tot luxe suites hebben Vincent en ik een kamer geboekt. Een prachtige suite met regen douche, een heerlijk bed en een eigen jacuzzi inclusief prachtig uitzicht. Wat wil een mens nog meer? 😉

 

 

Meest verrassende stad

Dat is sowieso Sintra. Het was mijn eerste vakanties naar het buitenland met een vriendin en we kozen voor Lissabon. Op advies van mijn vader zijn we naar de stad Sintra geweest, welke op de UNESCO lijst staat. Echt een hele mooie, bijzondere stad! We hebben een hele lange wandeling gemaakt naar het Moorse kasteel, maar die vermoeiende wandeling was het zeker waard!

 

 

Mooiste kustlijn

De mooiste kustlijn is zeker weten op Karpathos. Alle stranden zijn hier prachtig, maar deze foto van Apella is toch wel heel bijzonder!

 

 

Onverwacht pareltje

Spitsbergen. Deze reis was echt ontzettend bijzonder. We hadden in de eerste instantie een roadtrip door Scandinavië gepland totdat Vincent en ik 3opreis zaten te kijken waarin Floortje naar Spitsbergen afreisde. We hebben toen direct besloten om Spitsbergen in het reisschema te proppen en dat was het echt 100% waard!

 

 

Gaafste dieren

Ook dit was op Spitsbergen, in het plaatsje Pyramiden. Tijdens onze boottrip heb ik namelijk een ijsbeer in het wild gezien en dat is toch wel heel bijzonder. Veel specialer dan in een dierentuin. Helaas had ik tijdens deze reis nog geen goede camera en heb ik niet ver kunnen inzoomen voor een mooie foto, maar de herinnering blijft altijd bij me. Dit is de foto die ik uiteindelijk schoot. Zie je hem liggen? 😉

 

Wil je de tag overnemen? Leuk! Laat alleen wel even weten van wie de tag afkomstig is.

 

Keep in touch!

Zullen we gezellig contact houden? Je kan me volgen via Facebook of Instagram!

 

Tags

Athina

Athina

The girl behind Travel By Heart is me: Athina Ketting. An enthusiastic, adventurous and impulsive girl. I love windsurfing, latte macchiato and sharks. After high school I studied Leisure and Hospitality in Den Haag. In my spare time I fitness, blog, look for new destinations and I like to go out for diner with friends.

PLAATS EEN REACTIE