Lifestyle

Tag | No words

By
on
07/07/17

Ik hou van tags! Stiekem gewoon als excuus om nog meer foto’s te plaatsen op mijn blog. Vandaag de tag no words van Eilandmeisje en S-diary. Ik beantwoord vragen door alleen een foto te plaatsen. Geniet van de mooie plaatjes!

 

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?

Tag no words

 

 

Waar gaat jouw eerst volgende reis naar toe?

Tag no words

 

 

Wat is jouw favoriete seizoen?

Tag no words

 

 

Wat doe je het liefst in het weekend?

Tag no words

 

 

Wat was de mooiste dag in je leven?

Tag no words

 

 

Wat is jouw lievelingseten?

Tag no words

 

 

Wat is jouw lievelingskledingstuk?

Tag no words

 

 

Wat is jouw lievelingsgadget?

Tag no words

 

 

Waar word je gelukkig van?

Tag no words

 

Wil je de tag ook overnemen? Leuk! Plaats hem even hieronder in de comments, vind ik leuk om te lezen & vergeet niet te vermelden waar te tag oorspronkelijk vandaan komt!

 

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!