Terug naar ons geliefde Karpathos

Woensdag 5 juni 2019. Nog 3 dagen en 22 uur geeft de TUI app aan en dan zitten we weer heerlijk op Karpathos. Ik kan niet meer wachten. Deze week gaat snel en tegelijkertijd zo sloom voor mijn gevoel. De komende twee dagen ben ik lekker vrij, tijd om de laatste dingentjes in te pakken. Vrijdag nog een laatste dagje werken en dan is het bijna tijd om te gaan.

Vorige week hebben we bedden besteld bij Ikea Greece. Die komen waarschijnljik deze week aan, zodat we gelijk nieuwe bedden hebben. Heel fijn! Onze oude bedden waren al 15 jaar oud en behoorlijk hard. 10 dagen was nog wel te doen, maar langer dan dat en je rug was echt gebroken. Nu hebben we een lekkere boxspring besteld voor beneden en ook boven vernieuwen we een deel van het bed 🙂

Apella Karpathos strand

We gaan 2 weken op vakantie, waarvan 10 dagen vrienden van ons ook meegaan. Alwin en Renee hebben wij twee jaar geleden leren kennen tijdens onze vakantie in Italië. Inmiddels zien we elkaar bijna maandelijks en klikt het zo goed dat we gezellig met z’n 4-en weg gaan. Heel leuk!

Het is altijd leuk om mensen mee te nemen op vakantie. Ze ‘ons’ eiland laten zien en alle plekjes die maakte dat wij zo verliefd zijn geworden op Karpathos. We willen niet te veel plannen, maar natuurlijk zijn er wel dingen die we zeker gaan doen zoals naar Apella, Ahata, ouzo milkshakes bij Skala en snorkelen (yeaah we hebben allemaal zo’n fijne Easybreath!).

We gaan ook nog bij Lux View Villa’s slapen. Daar kijk ik echt naar uit. Lekker in het zwembad, wijntje er bij (jup, met wijn is alles beter!) en genieten van de rust.

Hoewel we vooral gaan genieten van onze vakantie, zal ik zeker online blijven voor The Karpathos guide 🙂 Er verschijnen geen nieuwe blogs deze 2 weken, maar ik ben dagelijks online via Instagram stories, dus volg ons daar vooral! Daarnaast gaan we veel nieuwe content schieten voor de website en social media kanalen. Er komen na deze vakantie allemaal nieuwe tips aan. Zo gaan we bijvoorbeeld wandelen met Art&Walk en gaan we langs een aantal nieuwe accommodaties om te kijken hoe ze zijn.

Voor nu zeg ik hier dus even gedag! 26 juni ben ik hier terug met een nieuwe reisverhaal vol foto’s van de vakantie. Zijn er nog plekjes die jij graag terug wilt zien de komende 2 weken op Instagram stories? Laat het me weten in de comments!

Dit vind je vast ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat kun je verwachten van reizen naar Griekenland tijdens corona?

Afgelopen zaterdag zijn wij van Nederland naar ons geliefde Karpathos afgereisd. Reizen naar Griekenland tijdens...

6 manieren om de Karpathos vibes in huis te halen!

Wat een vreemde tijd hé! Zitten we in januari nog af te tellen naar onze vakantie(s) naar Karpathos en nu hopen we...

Wandelen op Karpathos met Art&Walk

Karpathos staat bekend als een perfecte bestemming om te wandelen en niets is minder waar! Zeker in de maanden april,...