Vakantie naar Karpathos boeken

Klaar om je vakantie naar Karpathos te boeken? Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt.

Losse vliegtickets

Wie vanuit Nederland op zoek is naar een direct vlucht kan bij TUI terecht. Dit is vaak wel de duurste optie. Voor zo’n 400-600 euro heb je een ticket. Je kunt er ook voor kiezen om via Athene te vliegen. Aegean air is een Griekse maatschappij die jouw vlucht regelt van Amsterdam naar Karpathos, maar met overstap op Athene.

Lijkt het je leuk om ook 1 of meerdere dagen in Athene te verblijven? Dan kan je met Transavia naar Athene om vervolgens met Sky Express of Olympic Air naar Karpathos te vliegen.

Accommodatie

Zodra je jouw vliegticket naar Karpathos hebt geboekt is het tijd om een leuke slaapplek te kiezen. Iedereen is er wel bekend mee en hij blijft favoriet: Booking.com

Pakketreizen naar Karpathos

Wil je lekker makkelijk en veilig je vakantie regelen? Dan is een pakketreis zeker aan te raden. Je boekt dan in één keer een vlucht met accommodatie. Misschien ook direct een auto erbij, zo kun je nog meer van Karpathos zien. Bij de volgende aanbieders kun je terecht voor pakketreizen naar Karpathos. Wat je het beste kunt kiezen? Dat ligt echt aan jouw wensen. TUI is meestal duurder dan Sunweb, maar daar kun je dan weer niet voor langer dan 11 dagen kiezen. Eliza was here heeft de mooiste plekjes en is altijd inclusief een auto.  

Autohuur op Karpathos

Vliegtickets Karpathos

Accommodatie op Karpathos