Cocktailbar Karpathos- En Plo
Persoonlijk

Ik ga weer naar Karpathos toe!

By
on
25 juli 2018

Whaaa! Het is bijna zover: aanstaande zondag ga ik weer naar Karpathos toe. Dit keer laat ik Vincent thuis (sorry schat, miss you!) en ga ik een weekje feest vieren met 3 vriendinnen. Ik kijk er heel erg naar uit & ben zo benieuwd wat hun wat het eiland vinden waar ik zo verliefd op ben geworden.

 

Behalve dat het natuurlijk super leuk is om de meiden het eiland te laten zien is het nu wel extra speciaal dat we ook echt in mijn eigen huis gaan zitten daar. Vincent en ik hebben samen met mijn ouders hard gewerkt aan het huis en is het nu zo goed als af 🙂 Ik ben heel erg benieuwd wat ze van het huis vinden!

 

Beach Karpathos

 

Wat staat er op de planning?

Een weekje is kort, dus het zal lekker druk worden haha! Ik wil sowieso graag een boottrip gaan doen naar Apella, want ook Kelly is daar vorig jaar nog niet geweest  (check hier mijn reisdagboek 2017 van mijn vakantie met Kelly) en ook Lefkos staat op de planning. Als de wind goed is hoop ik zeker een keertje te kunnen windsurfen en een dorpentocht is natuurlijk ook altijd leuk 🙂 Daarnaast zullen het vooral lekker veel dagen op het strand worden. ‘s Avonds wil ik de meiden meenemen naar mijn favorieten eettentjes & we zullen de avonden wel afsluiten bij een cocktailbar 😉 Met de meiden wil ik ook graag naar de Island Pool Bar, want zelf ben ik daar nog niet geweest en in mei waren ze nog dicht helaas! Is iemand hier al geweest toevallig?

 

En nog een vraagje: Ik heb geen idee, want normaal doe ik dat nooit, maar wij zouden graag een avondje echt uit willen á la een discotheek met dansen. Weet iemand waar ik dan moet zijn? 🙂

 

De koffers zijn inmiddels gepakt. We nemen eigenlijk alleen handbagage mee, dat is prima te doen voor een weekje aangezien de helft van wat we nodig hebben zoals handdoeken en strandlakens al in huis liggen. Wel neem ik twee grote koffers mee met allemaal spullen die nog nodig zijn voor het huis zoals bijvoorbeeld wijnglazen en een tosti ijzer ;). Maar wat de meeste ruimte in neemt is dit HUGE ding, hij is bijna 2 bij 2 meter haha! —>

 

Floating Unicorn
Designed door Freepik

 

Het wordt vast een hele leuke week, iedereen kijkt er naar uit 🙂 Na de vakantie zullen de foto’s en een reisdagboek snel volgen!

 

Wil je ons tijdens de vakantie volgens? Volg me dan via Instagram, daar deel ik dagelijks via stories van alles 🙂 & wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, like dan mijn Facebook pagina.

 

TAGS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ