DIY vakantiefoto´s
Karpathos guide Persoonlijk

Maak van jouw vakantiefoto´s een prachtige muur met herinneringen!

By
on
14 augustus 2018

Vincent en ik kijken al maanden tegen een lege witte muur aan in onze slaapkamer. De hoogste tijd om deze eens op de pimpen dus! We hadden al een tijdje een idee om Karpathos op de een of andere manier op de muur te maken en dan allemaal vakantiefoto’s erbij te plakken. Uiteindelijk hebben we bedacht om een sjabloon van Karpathos te maken zodat we het eiland makkelijk op de muur konden schilderen en vervolgens de foto’s er omheen konden plakken. Het eindresultaat is heel gaaf  geworden en in deze blog vertel ik je hoe jij ook zo’n Karpathos muur kan maken 🙂

 

Wat heb je nodig?

  • Karpathos uitgeprint op een A0
  • Verfreiniger
  • Stanleymes
  • Stuk karton om krassen op de ondergrond te voorkomen
  • Schilderstape
  • Muurverf
  • Verfkwast van aryl
  • Pritt poster buddies
  • Vakantiefoto’s

 

DIY vakantiefoto´s

 

Stap 1

Oke, je hebt Karpathos dus uitgeprint op een groot vel papier, dan is het nu tijd om het eiland uit te snijden. Zelf heb ik dit op de vloer gedaan en om krassen te voorkomen een stuk karton onder het sjabloon gelegd.

 

Stap 2

Top, je hebt nu een sjabloon gemaakt van het eiland Karpathos. Maak nu de muur schoon met verfreiniger en plak vervolgens het sjabloon met schilderstape op de muur.

 

DIY vakantiefoto´s

DIY vakantiefoto´s

 

Stap 3

Nu is het tijd om te gaan verfen. Gebruik hiervoor een verfkwast van acryl en dep de verf vervolgens op de muur. Gebruik niet te veel verf per keer anders krijg je vlekken. Zorg wel dat je goed overal dept, zodat alles goed gedekt is. Breng desnoods (het droogt heel snel) een 2e laag aan.

 

Stap 4

Dan is het nu tijd voor de laatste stap! Haal het sjabloon voorzichtig van de muur. Je kunt de vakantiefoto’s nu om het eiland heen ophangen! 🙂

 

DIY vakantiefoto´s

 

TAGS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina Ketting
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Mijn naam is Athina en welkom op mijn blog. Travel by heart is de plek voor liefhebbers van Griekenland en adventure seekers. Een paar jaar geleden werd ik verliefd op het Griekse eiland Karpathos. Eind 2017 stapten mijn vriend en ik uit de welbekende comfortzone en we joegen onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertel ik je alles over deze prachtige plek, neem je mee op ons avontuur en ik hoop je te inspireren om je hart te volgen. Enjoy!

Boek hier je reis
Boek jouw accommodatie
Booking.com
FAQ