Vliegtickets Karpathos

Vliegen naar Karpathos. Gelukkig kan het vanaf Nederland rechtstreeks, maar er zijn meer wegen naar Karpathos. Alles over vliegtickets naar Karpathos lees je op deze pagina. 

Vliegen is de beste manier om op Karpathos te komen. Je zou met de auto kunnen en vervolgens met de boot, maar dat is eigenlijk gewoonweg te ver en een te lange reis. Vliegen vanaf Nederland kan rechtstreeks en duurt zo’n 3,5 uur zonder tussenstop. Wat alle mogelijkheden zijn lees je verder op deze pagina. 

Zit je er tegen op om alles uit te zoeken over vliegtickets? Waar je de beste deal voor jou kan scoren en wat de opties zijn? Ik kan je hier mee helpen. Check hiervoor even mijn pagina over reisadvies

Vliegtickets naar Karpathos

Boeken via een touroperator

TUI

TUI is een van de grootste in onze Nederlandse reisbranche. Het aanbod wat betreft Karpathos is ook lekker groot. Momenteel vliegen ze op maandag, donderdag en zondag naar Karpathos. In principe is de vlucht rechtstreeks, maar het komt regelmatig voor dat je een tussenstop hebt op bijvoorbeeld Chania (Kreta). Je koopt via TUI een pakket met vlucht en hotel, maar TUI biedt ook losse vliegtickets aan naar Karpathos. Check wel even goed de prijzen. Soms kan een vlucht met hotel goedkoper zijn (door een aanbieding) dan een losse vlucht.

 

Sunweb

Sunweb vliegt ook alweer jaren naar Karpathos toe en ook hun aanbod is lekker groot. Zij hebben t/m 2018 atijd zowel pakketten als losse vliegtickets naar Karpathos aangeboden, maar hier gaan ze in 2019 mee stoppen. Bij Sunweb kun je dus vanaf nu alleen terecht als je op zoek bent naar een pakketreis naar Karpathos.

 

Eliza Was Here

Eliza was here is een touroperator die zich focust op kleinschalige accommodatie in enkele landen rond de middellandse zee. Ze hebben momenteel 8 prachtige plekjes op Karpathos beschikbaar en zijn nog steeds aan het uitbreiden. Via Eliza was here boek je een pakket in één dus vlucht, accommodatie en een huurauto. Voor 10 dagen in het hoogseizoen betaal je zo’n €1.000,- p.p.

Vliegtickets naar Karpathos

Losse tickets boeken

Vanuit Nederland  zijn er meerdere manieren om naar Karpathos te vliegen zowel rechtstreeks als met een tussenstop. Zoals ik hierboven al aan gaf kun je bij TUI behalve een pakket, ook losse vliegtickets naar Karpathos boeken. Prijzen variëren meestal zo tussen de €350,- en €650,-. Zoals je ziet kunnen de prijzen per persoon hoog oplopen.

Als je een overstap niet erg vind kun je voor een overstap op Athene kunnen kiezen. Deze optie is meestal goedkoper dan met TUI. Met Aegean kun je makkelijk een reis met overstap, waarbij beide vluchten door één organisatie, Aegean, geregeld wordt. Je kunt er ook voor kiezen om je vluchten zelf te regelen. Boek bijvoorbeeld een retourtje Amsterdam – Athene bij Transavia en een retour Athene – Karpathos via Sky Express.

 

Autohuur op Karpathos

Vakantie boeken

Accommodatie op Karpathos