wanneer je niet naar karpathos moet gaan
De Karpathos guide

Wanneer je niet naar Karpathos moet gaan

By
on
25 januari 2017

Ik vind Karpathos heerlijk, maar dat geldt niet voor iedereen. Je hebt mensen die ook besmet zijn met het karpathos-virus, maar sommige mensen vinden het helemaal niets. En voor Karpathos bestaat er geen middenweg. You love it or you hate it.  Wanneer je niet naar Karpathos moet gaan lees je aan de hand van enkele quotes.

 

wanneer je niet naar karpathos moet gaan

 

Als je niet van mooi weer houdt

Op Karpathos is het van mei t/m oktober mooi weer. Zit je liever in het regenachtige Bergen? Dan is Karpathos niet voor jou weggelegd.

 

Als je niet tegen rust kan

Karpathos straalt een en al rust uit. Discotheken en strips vind je er amper. Je hoeft dus niet te zoeken.

 

Als je van all-inclusive vakanties houdt

Als ik het goed zeg zijn er drie all-inclusive hotels op Karpathos. Ik vind het maar niks. Karpathos is namelijk – naar mijn mening – geen eiland waar dit hoort. Op Karpathos moet je een leuk appartementje nemen en de hele dag buiten de deur gaan eten!

 

Als je op zo’n gele banaan over het water wil sjezen

Zoals ik al zei straalt Karpathos een en al rust uit. Niet zoeken naar zo’n gele banaan dus en ook niet naar een bungee jump trouwens.

 

Als je een heel groot gebied wilt doorreizen

Karpathos is maar 50km lang en 15km breed. Een dag is dus genoeg.

 

wanneer je niet naar karpathos moet gaan

 

Als je niet van Grieks eten houdt

Ik ken ze hoor. Van die mensen die geen souvlaki, tzatziki, moussaka en gyros lusten. Ik snap ze niet, maar als jij onder deze categorie valt hoef je niet te komen.

 

Als je niet van gastvrijheid houdt

Grieken zijn heel gastvrij. Geven je zomaar fruit uit eigen tuin, nodigen je graag spontaan uit en helpen jij graag uit de problemen. Niets voor jou? Blijf dan ook maar thuis.

 

Als je niet van ouzo houdt

Do I need to say more?

 

Als je niet van een sterrenhemel houdt

Karpathos heeft een prachtige sterrenhemel waar je echt uren naar kunt staren als het donker is. Niks voor jou? Ook dan thuis blijven!

 

 

Benieuwd naar 10 redenen waarom je wel moet gaan? Klik dan hier.

 

Op de hoogte blijven? Volg Travel by heart op Facebook of Instagram!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Athina & Vincent
Westland, NL

Γεια σας (hallo)! Wij zijn Athina & Vincent en welkom op onze blog! Travel by heart is dé plek voor liefhebbers van Griekenland (met nadruk op het eiland Karpathos) en adventure seekers. Een paar jaar geleden werden wij verliefd op het Griekse eiland Karpathos en eind 2017 stapten wij uit de welbekende comfortzone en joegen we onze droom na: we kochten een huis op dit prachtige eiland! Op travelbyheart.nl vertellen wij je alles over deze prachtige plek, nemen we je mee op ons avontuur en willen we je inspireren om ook jouw hart te volgen. Enjoy!